Με ηθική υποχρέωση της περιόδου που διανύουμε να ‘μείνουμε σπίτι’, οι καταναλωτές αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους οικιακής ψυχαγωγίας, ώστε να περνούν εποικοδομητικά και ευχάριστα τον χρόνο τους στο σπίτι.

Ένας τρόπος ψυχαγωγίας που δίνει την αφορμή για να μαζευτεί η οικογένεια στον καναπέ και να μοιραστούν στιγμές μαζί, είναι η παρακολούθηση των αγαπημένων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων με ποιότητα εικόνας και ήχου σαν να βρίσκονται σε αίθουσα κινηματογράφου.

Επιλέγοντας μια υπερσύγχρονη τηλεόραση με υψηλή ανάλυση και ζωντανά χρώματα, δημιουργείται η ανάγκη απόκτησης μιας ηχομπάρας που θα προσφέρει πλούσιο ήχο, συμπληρώνοντας την εξαιρετική ποιότητα της εικόνας. ΗLG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά Sound Βars, τα οποία παράγουν μοναδικό surround ήχο και αποτελούν ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του σινεμά, καθώς ενσωματώνουν μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσουν τους θεατές, αποδίδοντας εξαιρετικό ήχο, όπως μεγαλύτερα ηχεία ή ένα ηχοσύστημα.

Το Soundbars της LG διαθέτουν υψηλής ανάλυσης ήχο, χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος, MERIDIAN που δημιουργεί ένα ευρύ φάσμα ήχου, παρασύροντάς σας σε μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Επιπλέον, πληρούν το πρότυπο Dolby Atmos και ενσωματώνουν την τεχνολογία 4k PassThrough για ήχο χωρίς απώλειες, ενώ με το Chromecast built in, μπορείτε να αναπαράγετε την αγαπημένη σας μουσική.

Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sound Control (ASC) που αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου, οι χρήστες θα απολαύσουν το πρόγραμμα της επιλογής τους ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί. Τέλος, τα LG Sound Bars είναι ειδικά σχεδιασμένα για LG OLED, NanoCell, UHD & FHD τηλεοράσεις 43 έως 86 ιντσών, βιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία.