Ρίξτε άπλετο φως όπου κι αν δουλεύετε με έναν προβολέα εργασίας, που απέσπασε τη διάκριση iF Gold Award 2020 για τον ευφυέστατο σχεδιασμό του!

O φανός Thorsman LED Work Light δεν είναι απλά μια λάμπα εργασίας με υψηλότατη φωτεινότητα. Αν τα 30 Watt του LED φωτισμού του, τα οποία λόγω της υψηλής του απόδοσης μεταφράζονται σε 3.000 Lumens, είναι ικανός λόγος για να τον αποκτήσει κανείς, τα πλεονεκτήματά του δεν εξαντλούνται εκεί. Απόδειξη αποτελεί η διάκριση iF Gold Award 2020, που κατέκτησε φέτος στον ετήσιο θεσμό iF Design Award, χάρη στο ευρηματικό του design. Ο συγκεκριμένος προβολέας εργασίας της Schneider Electric χαρακτηρίζεται από το ανθεκτικό και πολυχρηστικό τετράγωνο πλαστικό πλαίσιο που περιβάλλει τη λάμπα. Χάρη σε αυτόν τον πανέξυπνο σχεδιασμό του, χρησιμεύει με πολλαπλούς τρόπους. Αρχικά, προστατεύει την έτσι κι αλλιώς ανθεκτική σε πτώσεις λάμπα, καθιστώντας ιδανική τη χρήση του Thorsman LED Work Light ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες. Στη συνέχεια, φιλοξενεί το μακρύ καλώδιο της τροφοδοσίας, το οποίο τυλίγεται γύρω του, όπως ακριβώς συμβαίνει σε μια μπαλαντέζα. Η χρήση πλαστικού περιορίζει το βάρος σε πολύ χαμηλά επίπεδα (980 γρ.), ώστε η μεταφορά του Thorsman LED Work Light να είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

Από εκεί και πέρα, η επιφάνεια του LED προβολέα μπορεί να μείνει σταθερή στην κλίση που σας εξυπηρετεί (μέχρι και 110 μοίρες σε σχέση με το πλαίσιο), προκειμένου να στερεωθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή ακόμα και να κρεμαστεί με τη βοήθεια του ενσωματωμένου γάντζου, για να φωτίσει επαρκώς κάθε σας εργασία. Ο φανός Thorsman LED Work Light μπορεί να σας ακολουθήσει σε πολλά διαφορετικά σενάρια, από επισκευές στα… έγκατα ενός επιτραπέζιου υπολογιστή ή στο σκοτεινό κουτί ενός server rack, μέχρι μαστορέματα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο. Χάρη στις IP65 αντοχές του απέναντι σε νερό και σκόνη, δεν τον τρομάζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ενός εργοταξίου. Ο LED προβολέας θα βρίσκεται στο πλευρό σας για τουλάχιστον 50.000 ώρες λειτουργίας πριν σας εγκαταλείψει, δηλαδή γύρω στα… 70 χρόνια αν τον χρησιμοποιείτε δύο ώρες καθημερινά!


Χαρακτηριστικά

Λειτουργική ισχύς: 30W

Φωτεινή ροή: 3.000lm

Θερμοκρασία χρώματος: 4.000K

Διάρκεια ζωής λάμπας: 50.000 ώρες

Δείκτης απόδοσης χρωμάτων: Ra=80