Ο άρχοντας του anime

Ο Naruto είναι εδώ και χρόνια ένα από τα δημοφιλέστερα anime παγκοσμίως. Οι φανατικοί οπαδοί του μπορούν να τον απολαύσουν σε έναν ακόμα τίτλο για το αειθαλές Playstation 2.

naturouzumakiΣαν τον Πασχάλη, το Playstation 2 εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα αιώνες μετά το ντεμπούτο του. Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει, τι κι αν η μαύρη του πρόσοψη έχει γκριζάρει από το πέρασμα των εποχών, το PS2 κατορθώνει να ανανεώνει ακόμα και σήμερα την απίστευτη ποικιλία παιχνιδιών που διαθέτει. Η «πολύ σκληρή για να πεθάνει» παιχνιδομηχανή της Sony, λοιπόν, πρόσφατα καλωσόρισε στην οικογένεια των τίτλων της το «Naruto: Uzumaki Chronicles 2».

Νέες περιπέτειες, νέοι χαρακτήρες και multiplayer coop δράση προκαλούν τους αναρίθμητους οπαδούς του Naruto να σπεύσουν στα καταστήματα για να αγοράσουν τη νέα πρόταση της Atari. Η υπόθεση έχει ως εξής: μια νέα απειλή καταδιώκει το χωριό Hidden Leaf και τις γειτονικές φατρίες των ninja. Μια αρχαία οργάνωση που όλοι πίστευαν πως άνηκε στο σκοτεινό παρελθόν, επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς αναζητά έναν τρόπο να εξαπολύσει και πάλι τον τρόμο στην περιοχή. Ο Naruto και η παρέα του Hidden Leaf ενώνουν τις δυνάμεις τους με το χωριό Hidden Sand για να αντιμετωπίσουν τον καινούριο εχθρό.

Τα στοιχεία που κάνουν τον νέο τίτλο διαφορετικό από τους προηγούμενους είναι το coop gameplay, αρκετές επιλογές customization χαρακτήρων και πολλαπλοί playable ήρωες (Naruto, Shikamaru, Rock Lee, Kakashi, Guy, Neji, Choji κ.α. ) με δυνατότητα αλλαγής του πρωταγωνιστή που ελέγχετε «on the fly». Παράλληλα, εκτός από το απολαυστικό 2-player Vs Battle mode μπορείτε να παίξετε και ως συμπαίκτης με κάποιον φίλο σας στο Coop mode. Περιηγηθείτε σε έναν τρισδιάστατο anime κόσμο και εντρυφήστε στην τέχνη των ninja, χρησιμοποιώντας όπλα και κινήσεις που έχετε δει στη σειρά.

ΣΥΣΤΗΜΑ

PS2

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8,5

ΗΧΟΣ: 8,5

GAMEPLAY: 8,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari