Με ολόκληρες χώρες να βρίσκονται σε κατάσταση καραντίνας λόγω του κορονοϊού (COVID-19), πολλές εταιρείες δυσκολεύονται να βρουν τρόπους για να δουλέψουν οι εργαζόμενοί τους από το σπίτι.

Αυτή η μετάβαση είναι εξαιρετικά σημαντική τόσο για την ίδια την εταιρεία που θα διασφαλίσει την κανονικότητά και τη συνέχιση της λειτουργίας της, όσο και για τους εργαζομένους, που μπορούν να παραμείνουν παραγωγικοί από την ασφάλεια του σπιτιού τους. 

Παρακάτω σας δίνουμε 7 συμβουλές που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να πετύχει μία ομαλή μετάβαση από το παραδοσιακό περιβάλλον εργασίας, στη δουλειά από το σπίτι. 

Μπείτε στο Cloud 

pastedGraphic.png

Αν η καραντίνα του κορονοϊού έχει πλήξει κατά πολύ τη λειτουργία σας, τότε μάλλον είχατε οπωσδήποτε ανάγκη από κάποιες αναβαθμίσεις. Μία από τις βασικές καινοτομίες της σύγχρονης τεχνολογίας, είναι ότι μπορείς να μεταφέρεις τη ροή εργασιών σου στο Cloud, να γίνεις πλήρως ψηφιακός και να έχεις τη δυνατότητα να εργάζεσαι από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι. Οι επιχειρήσεις που παραμένουν στα παραδοσιακά εργαλεία και δεν προσαρμόζονται με τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις θα μείνουν πίσω. Υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων εργαλείων, όμως και μόνο 2 από αυτά μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία σας να ενσωματωθεί πλήρως στην ψηφιακή εποχή. Το Gsuite (διαθέσιμο από την Google) και το Office 365. Αυτά τα παντοδύναμα εργαλεία θα προσφέρουν σε εσάς και τους εργαζομένους σας την ελευθερία να δουλέψετε από οπουδήποτε βρίσκεστε και μέσω σχεδόν όλων των συσκευών. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά το πόσο σημαντικό είναι να μάθετε να δουλεύετε αποτελεσματικά αυτά τα εργαλεία – όχι μόνο για να επιβιώσετε την καραντίνα του κορονοϊού, αλλά και για να μεταφέρετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο. 

Επιβεβαιώστε πως οι εργαζόμενοι σας έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό