Η Riot Games, δημιουργός του League of Legends (LoL), ανακοίνωσε σήμερα την “άφιξη” του Teamfight Tactics (TFT) στο App Store και το Google Play στις 19 Μαρτίου 2020*. Το Teamfight Tactics είναι το πρώτο παιχνίδι της Riot για κινητά, το οποίο έρχεται σε μια χρονιά που η Riot σκοπεύει να ξεκινήσει πολλά καινούργια παιχνίδια σε διαφορετικές πλατφόρμες.

“Από το λανσάρισμα του TFT για υπολογιστές μόλις πέρσι, έχουμε εντυπωσιαστεί από την απίστευτη ανταπόκριση των παικτών”, δήλωσε ο Dax Andrus, TFT Product Lead. “Οι παίκτες μας ζητούν περισσότερους τρόπους για να παίξουν TFT και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε σήμερα μαζί τους την έκδοση για κινητά που προσφέρει την αυθεντική εμπειρία της έκδοσης σε PC, ενώ παράλληλα έχουμε λάβει υπόψη μας για αυτή τις μικρές διαφοροποιήσεις και τα στοιχεία βελτιστοποίησης που αγαπούν οι mobile παίκτες”.

Το TFT σε κινητά διαθέτει πλήρες cross-play με το TFT σε υπολογιστή, επιτρέποντας στους παίκτες και στις δύο πλατφόρμες να ανταγωνίζονται άψογα σε διαφορετικές συσκευές. Το TFT θα κυκλοφορήσει στη mobile έκδοσή του συμπεριλαμβάνοντας το πρόσφατο