Από Τετάρτη 19/03 τα καταστήματα μένουν κλειστά, μα οι online παραγγελίες συνεχίζονται με έμφαση στα μέτρα ασφάλειας τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους εργαζόμενους της αλυσίδας.

To Πλαίσιο στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το #menoumespiti, υπενθυμίζοντας στους πελάτες του ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια στο www.plaisio.gr με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα.

Κάθε online παραγγελία προετοιμάζεται από εργαζόμενο που φοράει ειδικά γάντια και τη συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά. Οι οδηγοί είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια ώστε να παραδίδουν ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα σας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου δουλεύει ήδη από το σπίτι. Πάνω από 350 νέα laptops μοιράστηκαν στους υπαλλήλους ώστε να έχουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των πελατών της αλυσίδας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας έχουν χωριστεί σε ζώνες ασφαλείας ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά.

Ταυτόχρονα, έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα δράσης για τον ιό, με αποκλειστικό γιατρό και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για όλη την ομάδα του Πλαισίου σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, στα γραφεία υπάρχει ιατρικός εξοπλισμός για την άμεση διάγνωση πιθανών συμπτωμάτων με στόχο τη λήψη άμεσης δράσης.