Το Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα Public Business στέκεται στο πλευρό κάθε επαγγελματία και προσφέρει τις πλέον σύγχρονες λύσεις τηλεδιάσκεψης εύκολα, γρήγορα και εξατομικευμένα.

Χάρη στην τεχνογνωσία της, η εξειδικευμένη ομάδα Public Business παρέχει ολοκληρωμένες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης, με εύκολη πρόσβαση και άμεση υποστήριξη, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα των εταιρικών πελατών και καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας– ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο, οπότε και οι εκ του σύνεγγυς επαφές είναι περιορισμένες. 

Συγκεκριμένα, το Public Business προσφέρει τις ακόλουθες προσωποποιημένες λύσεις:

  • Μικρό σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 5 θέσεις, με απόσταση έως 3.5m από την οθόνη
  • Μεσαίο σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 8 θέσεις, με απόσταση έως 4.6m από την οθόνη 
  • Μεγάλο σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 12 θέσεις, με απόσταση έως 6m από την οθόνη

Για συστήματα τηλεδιάσκεψης που καλύπτουν πάνω από 12 θέσεις ή καλύπτουν ανάγκες με τεχνικές ιδιαιτερότητες, η ομάδα Public Business είναι διαθέσιμη για να σχεδιάσετε μαζί την ιδανική λύση, ανεξαρτήτως διαστάσεων, λειτουργικών αναγκών και προϋπολογισμού. 

Παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη, η ομάδα του Public Business αναλαμβάνει την επίσκεψη αλλά και την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και τον προγραμματισμό του εξοπλισμού στον χώρο, τον τελικό έλεγχο και την παράδοση του έργου, τον συντονισμό με τον IT manager κάθε εταιρείας, την εκπαίδευση, αλλά και την παράδοση σχεδίων As-Built σε AutoCaD. 

Αν επιθυμείτε κι εσείς να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας γρήγορα και εύκολα, επικοινωνήστε τώρα με τον προσωπικό σας σύμβουλο από το Public Business στο 2108181871, στείλτε το αίτημά σας στο salesbusiness@public.gr ή μπείτε στο publicbusiness.gr και δείτε το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Με το Public Business, το επόμενο meeting σας βρίσκεται μόλις ένα κλικ μακριά!