Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης …

Το έχει η μοίρα των κατοίκων της Crisis City (και το όνομα της πόλης τους!) να μην μένουν ποτέ σε ησυχία. Μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων αστικού πανικού που θα ζήλευε ακόμα και η Αθήνα, έρχεται στο Nintendo Wii.

emergencymayhemΛιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, πυρκαγιές, βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν και σχιζοφρενείς μαϊμούδες που καταλαμβάνουν ένα supermarket, είναι μερικές μόνο από τις σκηνές αστικής τρέλας που θα αντιμετωπίσετε στο Emergency Mayhem, έναν τίτλο που κυκλοφορεί αποκλειστικά για την παιχνιδομηχανή Wii της Nintendo. Η Crisis City αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της και ρόλος σας είναι να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της τάξης στη μητρόπολη ως οδηγός ασθενοφόρου, πυροσβεστικού οχήματος ή περιπολικού.

Οδηγήστε σε 8 διαφορετικές περιοχές της πόλης παραβιάζοντας κάθε διάταξη του Κ.Ο.Κ. (οι σειρήνες που ενεργοποιόυνται πατώντας το κουμπί «
C» στο nunchuck σας δίνουν άλλωστε αυτό το δικαίωμα!) και σώστε τους κατοίκους από τις πιο αλλοπρόσαλλες καταστροφές που μπορείτε να φανταστείτε! Το κέντρο της υπηρεσίας σας, μάλιστα, θα σας δίνει οδηγίες τις οποίες θα ακούτε μέσα από το ηχείο του Wii Remote, προσομοιάζοντας τον ασύρματο του οχήματός σας.

Μόλις φτάσετε στο σημείο της κρίσης, ένα αντίστοιχο minigame ξεκινά, μετατρέποντας το χειριστήριο Wii Remote σε μάνικα για να σβήσετε πυρκαγιές, σε όπλο με αναισθητικά βέλη για να περιορίσετε τους δραπέτες-μαϊμούδες, στα μαγικά χέρια ενός γιατρού για να προσφέρετε πρώτες βοήθειες κ.α. Εκτός από το τεράστιο singleplayer mode, το Emergency Mayhem διαθέτει και ένα απολαυστικό multiplayer mode όπου έως τέσσερεις παίκτες μπορούν να ανταγωνιστούν σε 60 mini games. Το ένστολο καθήκον σας καλεί, εφόσον προετοιμαστείτε για γενναίες δώσεις χιούμορ και γέλιου!

ΣΥΣΤΗΜΑ

Wii

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8,5

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Dionic