Είσαι επιχειρηματίας στον τομέα του Raw Materials; Έχεις μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε τομείς όπως η αξιοποίηση φυσικών πόρων και πρώτων υλών ή η ανακύκλωση και της κυκλική οικονομία; Τότε το EiT Jumpstarter – Raw Material είναι το ιδανικό πρόγραμμα για σένα.

Για τέταρτη χρονιά, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία EiT Jumpstarter – Raw Material σου δίνει τη δυνατότητα να μάθεις μεταξύ άλλων, πώς να ξεκινήσεις τη δημιουργία μιας επιχείρησης σε ένα μοναδικό δια-τομεακό περιβάλλον και  πως να αναπτύξεις το επιχειρηματικό σου μοντέλο μέσω.  Μέσα από το πρόγραμμα, θα λάβεις καθοδήγηση από κορυφαίους εκπαιδευτές και μέντορες ενώ θα έχεις και την ευκαιρία να κερδίσεις μέχρι €10.000 σε ένα διεθνή διαγωνισμό!

Στο τέλος του προγράμματος μάλιστα θα μπορέσεις να προετοιμάσεις τη δική σου παρουσίαση, το επιχειρηματικό μοντέλο, το ανταγωνιστικό τοπίο, τη στρατηγική σου και έναν πλάνο ενεργειών.

Το EIT Jumpstarter, αναγνωρισμένο ως η κορυφαία εκπαιδευτική πρωτοβουλία για το 2019 στην Ευρώπη, είναι ένα από τα ευρύτερα δια-βιομηχανικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για πρωτοπόρους που θέλουν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους. Η τέταρτη περίοδος οργανώνεται σε συνεργασία με έξι κοινότητες γνώσης και καινοτομίας: EIT Health, EIT Raw Materials, EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing και EIT Urban Mobility, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT).

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται κυρίως σε ταλέντα της Κεντρικής, Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης που επιθυμούν να επικυρώσουν την επιχειρηματική τους αντίληψη, να αναπτύξουν επιχειρηματικό σχέδιο και να αναπτύξουν τις ιδέες τους στους πιθανούς μελλοντικούς επενδυτές. Στις προηγούμενες περιόδους, πάνω από 90 ομάδες από 13 χώρες έχουν εκπαιδευτεί και πάρει καθοδήγηση και υποστήριξη για την εκκίνηση τους.

Το EIT Jumpstarter είναι ανοικτό σε φοιτητές, διδάκτορες, ερευνητές ή επιχειρηματίες ενώ τα έξοδα των συμμετεχόντων καλύπτονται από το πρόγραμμα, μέχρι 1.000€ ανά ταξίδι.

Η πλατφόρμα αιτήσεων είναι ανοιχτή μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:  https://www.lyyti.fi/reg/Jumpstarter-2020