Σημαντικές διοικητικές αλλαγές ανακοινώνει η ESET για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή. Ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος, αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της ESET Hellas & Cyprus, ενώ ο κ. Δήμης Στρούθος, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής ESET Hellas & Cyprus, προάγεται σε  Γενικό Διευθυντή της  ESET Middle East, υπεύθυνος για την επίβλεψη 12 χωρών.

Η νέα διοικητική δομή υπογραμμίζει τη δέσμευση της ESET για εξασφάλιση νέων ευκαιριών ανάπτυξης και ενίσχυση της δυναμικής στις συγκεκριμένες χώρες, καταδεικνύοντας παράλληλα την ανάδειξη των σημαντικών ταλέντων εντός της εταιρείας.

Προσανατολισμός του κ. Νεόφυτου Νεοφύτου θα είναι η αναζήτηση των κατάλληλων στρατηγικών πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της ESET στην αγορά κυβερνοασφάλειας σε Ελλάδα και Κύπρο. Ειδικά για την Ελλάδα, κύριος στόχος είναι η διατήρηση της ηγετικής θέσης, καθώς υπενθυμίζεται ότι η ESET στην ελληνική αγορά κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο (20,75%) στις υποκατηγορίες Consumer Security Software και Endpoint Protection Platform (Enterprise) για την αγορά Enterprise Infrastructure Software, σύμφωνα με την έκθεση της Gartner «Market Share: Enterprise Infrastructure Software, Worldwide, 2018».  

Από τη νέα του θέση, ο κ. Δήμης Στρούθος θα επιβλέπει τις δραστηριότητες της ESET σε 12 χώρες, και θα κληθεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της ESET Middle East. Όπως δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής, ESET Hellas & Cyprus: «Από το 2012, όπου βρισκόταν στο τιμόνι της ESET Hellas & Cyprus ως Γενικός Διευθυντής, ο Δήμης έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας και στις δύο χώρες. Είμαι σίγουρος ότι η σημαντική εμπειρία του και οι αποδεδειγμένες ηγετικές του ικανότητες, θα προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ESET Middle East».

Οι αλλαγές στη διοικητική δομή της ESET σε Ελλάδα, Κύπρο και Μέση Ανατολή τίθενται άμεσα σε ισχύ.