Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το νέο Xperia 10 II – προσθέτοντας ένα νέο super μοντέλο μεσαίας κατηγορίας στο χαρτοφυλάκιο των smartphones της που επικεντρώνονται σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας.

“Η Sony κάνει τη διαφορά στο χαρτοφυλάκιο των συσκευών μεσαίας κατηγορίας με το Xperia 10 II ενσωματώνοντας «περισσότερη» από την τεχνολογία της από ποτέ. Το Xperia 10 II έχει κομψή, ελαφριά σχεδίαση και είναι το τέλειο smartphone για ψυχαγωγία εν κινήσει με την τελευταίας τεχνολογίας OLED οθόνη 21:9 να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία προβολής», δήλωσε ο Masato Nakano, Head of Pan-European Mobile Business της Sony.

OLED οθόνη 21: 9 για ενισχυμένη ψυχαγωγία

Όπως και το Xperia 10, έτσι και το Xperia 10 II διαθέτει μια 6 ιντσών OLED οθόνη 21:9 και λεπτό σχεδιασμό με τεχνολογία Triluminous™, που υπάρχει στις τηλεοράσεις BRAVIA®, προσφέροντας ένα άλλο επίπεδο ψυχαγωγίας μέσα από μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής. Η υψηλής ποιότητας OLED οθόνη του Xperia 10 II με βελτιστοποίηση εικόνας βίντεο σας επιτρέπει να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με βαθύ μαύρο και πιο ζωντανά χρώματα.

Χάρη στην 21:9 οθόνη μπορείτε να απολαύσετε εμπειρία gaming1 σε άλλο επίπεδο και να βυθιστείτε» σε μια εκπληκτική εμπειρία προβολής χωρίς περισπασμούς.

Η οθόνη 21:9 προσφέρει κι άλλες εμπειρίες στο χρήστη που βρίσκει αποκλειστικά στη Sony, όπως τη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων που σας επιτρέπει να έχετε δύο οθόνες ή εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα για αποτελεσματική ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών. Επιπλέον, το Xperia 10 ΙΙ διαθέτει δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ των εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα και των προτεινόμενων εφαρμογών με τη νέα λειτουργία πολλαπλών παραθύρων, για πιο εύκολη χρήση. Η λειτουργία «Side Sense» προσφέρει επίσης εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές με ένα μόνο άγγιγμα του αντίχειρα.

Απαθανατίστε κάθε στιγμή με τη νέα κάμερα τριπλού φακού

Το Xperia 10 II διαθέτει κάμερα τριπλού φακού 12MP, δύο φακούς 8MP και τον ίδιο συνδυασμό εστιακού μήκους με το Xperia 1: υπερευρυγώνιο φακό (16mm), ευρυγώνιο φακό (26mm) και τηλεφακό (52mm).

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη κατά την διάρκεια των λήψεων και «αφεθείτε» στο Xperia 10 II, που σας δίνει την δυνατότητα να αποτυπώνετε κάθε φορά πανέμορφα στιγμιότυπα, με τη νέα και βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία ψηφιακής απεικόνισης της Sony. Με την βελτίωση αυτή μπορείτε να δημιουργείτε διασκεδαστικές και όμορφες φωτογραφίες εύκολα, χρησιμοποιώντας τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τις λειτουργίες Νυχτερινής λήψεις και τις λειτουργίες Φαγητού και Πορτραίτου, εξασφαλίζοντας φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας ακόμα περισσότερο με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών αναλογίας 21:9 και εγγραφής ταινιών σε υψηλή 4Κ ποιότητα.

Ανθεκτικό στο νερό και «αξιόπιστο» ανθεκτικό γυαλί σε ένα εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο

Το Xperia 10 II εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας χάρη στο λεπτό του πλάτος 69 χιλιοστών, την οθόνη 21:9 και το ελαφρύ του σώμα στα 151γρ. Με πιστοποίηση IP65 / IP68 για αντοχή2 σε νερό και σκόνη, μαζί με το Corning® Gorilla® Glass 6, το Xperia 10 II παραμένει απόλυτα προστατευμένο και εξασφαλίζει ξένοιαστη χρήση.

Επιπλέον, η μπαταρία 3.600mAh τροφοδοτεί για περισσότερο χρόνο το κινητό σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές χωρίς να ανησυχείτε μήπως «ξεμείνετε». Επιπλέον, οι τεχνολογίες φόρτισης, βοηθούν την μπαταρία να παραμείνει λειτουργική. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία που παραμένει συνδεδεμένη στην πρίζα, μπορεί να υποστεί βλάβη, και για αυτό η λειτουργία «Batery Care», φορτίζει το τηλέφωνό σας στο 90%, παραμένει σε αναμονή, και συνεχίζει με «έξυπνη» φόρτιση έως το 100% λίγο πριν την ώρα αφύπνισής σας, ενώ η λειτουργία Xperia Adaptive Charging ρυθμίζει τα επίπεδα φόρτισης για να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία δεν «υπερ-φορτώνεται».

Το Xperia 10 II διαθέτει Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform, σχεδιασμένη για αξιόπιστες επιδόσεις και γρήγορη συνδεσιμότητα.

Η τεχνολογία ήχου της Sony συναντάται στο Xperia 10 II, το οποίο διαθέτει ήχο υψηλής ανάλυσης και ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης για μια αυθεντική εμπειρία ήχου, τόσο ενσύρματη με υποδοχή 3,5 mm όσο και ασύρματη.

Το Xperia 10 II έρχεται σε μαύρο και λευκό χρώμα και θα βρίσκεται διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από την άνοιξη του 20203.

Αξεσουάρ

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια κομψή θήκη4, Xperia 10 II Style Cover View. Σχεδιασμένη για να ταιριάζει με το Xperia 10 II, αυτή η κομψή θήκη όχι μόνο προσφέρει προστασία από καθημερινές φθορές, αλλά σας επιτρέπει να βλέπετε την ώρα, την ημερομηνία και τις ειδοποιήσεις, ακόμη και όταν είναι κλειστή.