Με αργυρό βραβείο στα βραβεία Responsible Business Awards τιμήθηκε ο Όμιλος Quest για τις δράσεις αρωγής προς τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής που υλοποίησαν οι εταιρείες του Ομίλου, Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, ACS και Cardlink.

Ευαισθητοποιημένοι από το μέγεθος της καταστροφής και με πνεύμα αλληλεγγύης, οι διοικήσεις και οι εργαζόμενοι των εταιρειών του Ομίλου Quest κινητοποιήθηκαν άμεσα και συμπαραστάθηκαν έμπρακτα στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής υλοποιώντας ένα εύρος δράσεων υποστήριξης. Από τις πρώτες δύσκολες ώρες οι εταιρείες προέβησαν στην άμεση παροχή  φαρμακευτικών ειδών πρώτης ανάγκης, σύμφωνα με τα αιτήματα των τοπικών αρχών και φορέων, ενώ ομάδες εργαζομένων συμμετείχαν εθελοντικά σε δράσεις υποστήριξης.  Ιδιαίτερα αξίζει να αναφερθεί η συμβολή της ACS που για άλλη μια φορά ενεργοποίησε όλο το δίκτυό της, αποτελώντας τον πιο άμεσο δίαυλο για τη μεταφορά της βοήθειας όλων των Ελλήνων από κάθε σημείο της χώρας στους έχοντες ανάγκη. Περισσότεροι από 33 τόνοι τρόφιμα, φάρμακα, παιδικά είδη  και λοιπά αγαθά, συγκεντρώθηκαν στα κατά τόπους υποκαταστήματα της εταιρείας και οργανώθηκε η άμεση και ασφαλής μεταφορά τους στους πάσχοντες.  Τέλος, στο πλαίσιο της δράσης οι εταιρείες του Ομίλου, παρείχαν χρηματική υποστήριξη σε οικογένειες της περιοχής με μεγάλη ανάγκη.

Η τιμητική διάκριση αντανακλά το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης που συμμερίστηκαν όλοι στον Όμιλο Quest και το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο με βάση τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.