H Canon δημιούργησε την ενημερωτική καμπάνια “Boost your Business” (https://www.canon.gr/boostyourbusiness), με την οποία εξηγεί στην πράξη τα πλεονεκτήματα των επαγγελματικών της συστημάτων εκτύπωσης και σάρωσης για τη σύγχρονη μικρή επιχείρηση.

Μέσα από την παράθεση 4 επιτυχημένων case studies, εντοπίζονται οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη επιχείρηση, προτείνονται τρόποι αντιμετώπισής τους και συγκεκριμένα μοντέλα πολυλειτουργικών συσκευών, τα οποία καλύπτουν όλες τις ζητούμενες προϋποθέσεις, είτε αυτές αφορούν την ποιότητα εξόδου, την ταχύτητα, την οικονομία και τη μεγάλη διάρκεια αναλωσίμων, τη συνδεσιμότητα με το τοπικό δίκτυο αλλά και mobile συσκευές, αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων της επιχείρησης, αλλά και την προστασία απορρήτου των πελατών.

pastedGraphic.png pastedGraphic_1.png

Η Canon δίνει έμπρακτα τη λύση, παρουσιάζοντας την επιτυχημένη χρήση των σειρών Pixma και iSensys από τέσσερις εταιρείες της Ν.Α. Ευρώπης, που ιδρύθηκαν και στελεχώνονται από νέους, δυναμικούς και φιλόδοξους επαγγελματίες, που με το παράδειγμά τους, δείχνουν το δρόμο για μια νέα αντίληψη στην επιχειρηματικότητα.

Στη χώρα μας, η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και περιηγήσεων Big Olive, χρησιμοποιεί εντατικά τον Canon PIXMA G6040 για να εκτυπώνει ταχύτατα φακέλους, κάρτες, έγγραφα A4, φωτογραφίες χωρίς περιθώρια και εξατομικευμένα διαφημιστικά. Ο ίδιος εκτυπωτής, με τις μεγάλης χωρητικότητας δεξαμενές μελανιού του, βοηθά το Ουκρανικό στούντιο σχεδιασμού εσωτερικών χώρων της Viktoria Faynblat να τυπώνει οποιοδήποτε υλικό απαιτούν τα projects του.

Ο Canon PIXMA G6040 εκτυπώνει, σαρώνει, αντιγράφει και συνδέεται στο cloud με την εφαρμογή Canon PRINT. Πρακτικές φιάλες μελανιού για εύκολη αναπλήρωση των δεξαμενών, χωρητικότητα 350 φύλλων απλού χαρτιού για περισσότερο χρόνο συνεχούς λειτουργίας και δυνατότητα εκτύπωσης έως και 18.000 σελίδων από 3 φιάλες μαύρου μελανιού ή 7.700 σελίδων από ένα σετ έγχρωμων μελανιών*, για σταθερή ποιότητα με χαμηλό κόστος ανά σελίδα, καθιστούν τον G6040, έναν αξιόπιστο και παραγωγικό συνεργάτη στο γραφείο.

Στο Βουκουρέστι, η εταιρεία City Flowers χρησιμοποιεί τα μοντέλα  Canon PIXMA G6040 και Canon i-Sensys MF746Cx για όλες της τις ανάγκες και για να προσφέρει στοχευμένα και εξατομικευμένα προϊόντα στους πελάτες της. Τον Canon i-SENSYS MF746Cx επέλεξε και η Σλοβενική εταιρεία οργανικών καλλυντικών Nelipot, για να καλύψει τον μεγάλο όγκο εκτυπώσεων και σαρώσεων που απαιτεί για την κάλυψη των αναγκών της.

Ο Canon i-SENSYS MF746Cx αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο στη σειρά του: παρέχει δυνατότητα φαξ και προσφέρει εκτεταμένες επιλογές ασφάλειας και διαχείρισης κόστους, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Αποδίδει μέχρι και 27 σελίδες το λεπτό, σαρώνει φύλλα και από τις 2 όψεις με ένα πέρασμα, και συνεργάζεται με φορητές συσκευές Android και iOS, επιτυγχάνοντας μέγιστη ευελιξία.