H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα την προμήθεια της λύσης χρέωσης πραγματικού χρόνου (real-time charging) NGINius-Charging™ σε κορυφαίο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας και μέλος παγκόσμιου ομίλου κατηγορίας 1 (Tier-1). 

Η λύση της Intracom Telecom επιλέχθηκε μετά από μια μακρόχρονη διαδικασία αξιολόγησης πολλαπλών εταιρειών της διεθνούς αγοράς, καθώς ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του παρόχου για υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία. Η εταιρεία παρείχε την ολοκληρωμένη λύση της για την – σε πραγματικό χρόνο – χρέωση των δεδομένων, SMS και MMS κινητής τηλεφωνίας, διασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση στο νεότερο σύστημα.

Η λύση NGINius-Charging™ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις λειτουργικές και επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, ενσωματώνεται ολοκληρωτικά στο δίκτυο και τα O/BSS συστήματά του, ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (Total Cost of Ownership – TCO). Η λύση NGINius-Charging™ μπορεί να χρεώνει online και offline οποιαδήποτε υπηρεσία από διάφορους τύπους δικτύων (όπως σταθερής & κινητής τηλεφωνίας, IP, VoLTE, VoWiFi, κλπ.), ενώ έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να εξυπηρετεί με ενιαίο τρόπο τόσο συνδρομητές προπληρωμένης τηλεφωνίας, όσο και συνδρομητές συμβολαίου. Παράλληλα, η αρθρωτή αρχιτεκτονική της λύσης απλοποιεί και επιταχύνει την διαρκή υλοποίηση νέων, εξατομικευμένων υπηρεσιών, που εστιάζουν στις ανάγκες των συνδρομητών, ενισχύοντας έτσι την εμπειρία χρήσης αλλά και την εμπιστοσύνη κι αφοσίωση του χρήστη στον πάροχο.

Η συνεχώς εξελισσόμενη λύση NGINius-Charging™ ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών, καλύπτοντας νέες ανάγκες και υποστηρίζοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα. Η Intracom Telecom αναγνωρίζεται ευρέως ως κορυφαίος κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων χρέωσης πραγματικού χρόνου, έχοντας ολοκληρώσει πολύπλοκα και μεγάλης κλίμακας έργα στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη.

Ο Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού της Intracom Telecom, σχολίασε: «Είναι τιμή μας που ένας τόσο σημαντικός πάροχος επέλεξε τα συστήματά μας για τις λειτουργίες χρέωσης δεδομένων & τηλεφωνίας. Δεσμευόμαστε πλήρως για την επιτυχή ενσωμάτωση της λύσης NGINius-Charging™ στις επιχειρησιακές δραστηριότητές του, ενώ την ενισχύουμε επιπλέον με την άριστη τεχνογνωσία των μηχανικών μας, προφέροντας έγκαιρα και με ασφάλεια υπηρεσίες καίριας σημασίας στον πελάτη μας.»