H devolo σας προσκαλεί στο περίπτερο C21, στη διεθνή έκθεση ELEC.TEC, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.Ε.C. Παιανίας, το οποίο θα μετατραπεί για τις τέσσερεις αυτές μέρες, σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό, τη διακόσμηση, αλλά και τα συστήματα ασφαλείας.

Η devolo στην επικείμενη έκθεση, ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των powerlines θα παρουσιάσει όλες τις νέες τεχνολογικές προτάσεις της σχετικά με την άψογη προσαρμογή του Internet σε συνάρτηση με την εξάλειψη των καλωδίων, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν απαραίτητα για τη σύνδεση στο διαδίκτυο. 

Πιο συγκεκριμένα, η devolo στην ELEC.TEC, θα εστιάσει στη νέα σειρά των καινοτόμων τεχνολογικά WiFi και LAN powerline adapters, τα devolo Magic. Η νέα σειρά συνδυάζει το πιο ποιοτικό WiFi με την υψηλής ταχύτητας μετάδοση δεδομένων για μια μαγευτική εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι και το γραφείο. Τα devolo Magic εφαρμόζουν την καινοτόμο τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων μέσω της υπάρχουσας γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος, μετατρέποντας κάθε ηλεκτρική πρίζα σε ένα σημείο πρόσβασης στο Internet, WiFi ή LAN, παρέχοντας έτσι σε όλες τις σύγχρονες συσκευές, ασφαλή, απρόσκοπτη και υψηλής ταχύτητας διασύνδεση.

Με τον τρόπο αυτό οι επαγγελματίες του τομέα της ηλεκτρολογίας και των εγκαταστάσεων, έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν, αλλά και να τοποθετήσουν ανάλογα τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις με στόχο την αποδοτικότερη και φυσικά την πιο ευέλικτη χρήση του Internet από τον χρήστη. Υπολογιστές, tablets, smartphones, κονσόλες παιχνιδιών και smart TVs – θα έχουν την τέλεια σύνδεση, και αρκετή ισχύ για  σύνδεσημε εφαρμογές multimedia του μέλλοντος, ακόμα και  8K video streaming, cloud και online gaming, καθώς και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Η εγκατάσταση των devolo Magic είναι πάρα πολύ απλή και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά για τη δημιουργία ενός δικτύου powerline υπερ υψηλών ταχυτήτων.

Η έκθεση ELEC.TEC απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τηλεπικοινωνιακό, ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό, αλλά και στους τελικούς χρήστες που μπορεί να είναι ο κάθε ένας από εμάς, ο οποίος επιθυμεί να έχει άψογο και αδιάλειπτο Internet, στον προσωπικό του χώρο, σε home office ή business office, χωρίς να προβληματίζεται για τις ταχύτητες της σύνδεσης, τις θύρες Ethernet ή τα ατελείωτα μέτρα καλωδίων δικτύου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Mεσογειακό Eκθεσιακό Κέντρο (Μ.Ε.C.) στην Παιανία Αττικής (Λεωφόρος Λαυρίου 301), το οποίο διαθέτει μεγάλο parking. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 19.00. 

Περισσότερα στο http://www.elec-tec.gr/