Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία του Canon SELPHY SQUARE QX10, της τελευταίας προσθήκης στη δημοφιλή σειρά compact φωτογραφικών εκτυπωτών SELPHY, καθώς και το πακέτο τετράγωνων φωτογραφικών χαρτιών Canon XS-20L.

Αυτός ο φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής χειρός είναι τόσο μικρός που μπορεί να χωρέσει άνετα σε μια τσάντα ή ένα σακίδιο και αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για τους λάτρεις της χειροτεχνίας και των καλλιτεχνικών κατασκευών ή τους ενθουσιώδεις Instagrammers, οι οποίοι απολαμβάνουν την εκτύπωση πλούσιων, έντονων χρωμάτων απευθείας από το smartphone ή το tablet, αξιοποιώντας το δωρεάν app της Canon, SELPHY Photo Layout (iOS/Android).

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία και τη συνδεσιμότητα Wi-Fi, η εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε τετράγωνο χαρτί διαστάσεων 68x68mm από τον Canon SELPHY SQUARE QX10 δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απλό στην εξατομίκευση και πλήρες με αυτοκόλλητο πίσω μέρος, το τετράγωνο φωτογραφικό χαρτί Canon XS-20L (πωλείται ξεχωριστά), διαθέτει κλασσική αίσθηση με το περιθώριο στα άκρα, για την προσθήκη χειρόγραφων λεζαντών, προσφέροντας στους χρήστες που το επιθυμούν μια ρετρό και νοσταλγική αίσθηση. Χάρη στην προστατευτική επικάλυψη με φιλμ, οι εκτυπώσεις είναι ανθεκτικές στις μουντζούρες, το νερό, τις βρωμιές και το σκίσιμο.

Χωρίς να χρειάζεται μελανοδοχεία ή συρτάρι εκτύπωσης, ο SELPHY SQUARE QX10 τυπώνει στεγνές και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε μόλις 43 δευτερόλεπτα και διαθέτει τεχνολογία εξάχνωσης χρωστικής (dye sublimation), η οποία διατηρεί το υψηλής ποιότητας φινίρισμα της εκτύπωσης και αντέχει στο ξεθώριασμα από το πέρασμα του χρόνου μέχρι και 100 χρόνια.

Ο εκτυπωτής είναι διαθέσιμος σε τέσσερα ξεχωριστά χρώματα (μαύρο, λευκό, ροζ και πράσινο) και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εκείνο που ταιριάζει με το στυλ τους. Σαρώνοντας τον κωδικό QR του Canon SELPHY SQUARE QX10 με μια φορητή συσκευή, αυτός θα συνδεθεί με το SELPHY Photo Layout app, από το οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη φωτογραφική τους βιβλιοθήκη από το smartphone και να προσθέτουν δημιουργικές «πινελιές». Με τη χρήση σφραγίδων, φίλτρων, περιθωρίων και προσαρμοσμένων σχεδίων, η εφαρμογή βοηθά στην εξατομίκευση των εκτυπώσεων, έτσι ώστε αυτές να είναι πραγματικά μοναδικές.

Το σετ ετικετών Canon XS-20L μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση καθημερινών αντικειμένων όπως βιβλίων κολλάζ, φωτογραφικών ημερολογίων, θηκών για κινητά ή για σπιτικά διακοσμητικά που διατηρούν τις ξεχωριστές στιγμές, ή ακόμα και για την προσθήκη ετικετών σε κουτιά ή τη διακόσμηση του ψυγείου με πολύτιμες αναμνήσεις.

Χωρίς τη φασαρία των καλωδίων, ο Canon SELPHY SQUARE QX10 είναι σχεδιασμένος για να συνδυαστεί με κάθε lifestyle, με ευκολία. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση μέσω USB, αυτός ο compact φωτογραφικός εκτυπωτής τροφοδοτείται με ενσωματωμένη μπαταρία και προσφέρει έναν ευχάριστο τρόπο να δημιουργεί κανείς ασύρματα, πανέμορφες κατασκευές με φωτογραφίες σε ελάχιστο χρόνο, τις οποίες μπορεί να απολαμβάνει για πολλά χρόνια.

Ο Canon SELPHY SQUARE QX10 και τα πακέτα των 20 τετράγωνων φωτογραφικών χαρτιών Canon XS-20L θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Canon SELPHY SQUARE QX10 και το σετ ετικετών Canon XS-20L παρακαλούμε επισκεφθείτε:  https://www.canon.gr/printers/selphy-qx10/. 

Canon SELPHY SQUARE QX10 – Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πλούσιες, ζωηρές και αρχειακής ποιότητας εικόνες, οι οποίες θα διατηρηθούν για μέχρι και 100 χρόνια
  • Φορητός, τροφοδοτούμενος από μπαταρία και τόσο μικρός ώστε να χωρά σε τσάντες και σακίδια
  • Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi με smartphone, ο Canon SELPHY SQUARE QX10 χρησιμοποιείται παντού
  • Με τη σύνδεση με το SELPHY Photo Layout app 2.0 προσθέτετε δημιουργικές «πινελιές» στις τετράγωνες εκτυπώσεις
  • Ο Canon SELPHY SQUARE QX10 τυπώνει μέχρι και 256 αποχρώσεις κάθε βασικού χρώματος, αποδίδοντας 16,7 εκατομμύρια χρώματα

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Canon SELPHY SQUARE QX10
  • Κασέτα μελανιού
  • Δείγμα αυτοκόλλητου χαρτιού
  • Εγχειρίδιο Χρήσης
  • Σύνδεση USB Micro B σε USB Type-A