Οι Sims… ναυάγησαν!

Είχαν δεν είχαν, οι Sims κατάφεραν να κάνουν πάλι το θαύμα τους, αφού αυτή τη φορά ξεβράστηκαν σε ένα εξωτικό νησί, στη μέση του πουθενά!

thesimscastawayΘα ήταν εντελώς απίστευτο οι δημιουργοί ενός εκ των δημοφιλέστερων παιχνιδιών στην ιστορία του gaming, να μην σκαρφίζονταν μια νέα περιπέτεια για να περιπλέξουν τους αγαπημένους μας Sims. Το Castaway δεν αποτελεί ένα ακόμα expansion της πετυχημένης σειράς, αλλά ένα αυτόνομο παιχνίδι. Η ιστορία αρχίζει με ένα τραγικό ναυάγιο και τον πρώτο Sim να ξεβράζεται στο κύμα. Με σκισμένα –αλλά αν μη τι άλλο στυλάτα ρούχα!- το άμοιρο ανθρωπάκι πρέπει να ανακαλύψει τρόπους για να επιβιώσει. Θα πρέπει να βρει φαγητό, μέρος για να κοιμηθεί, να ψάξει να βρει αν υπάρχουν άλλοι επιζώντες κ.α.

Μη νομίζετε, βέβαια, ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι επιβίωσης. Το Castaways θυμίζει πιο πολύ ένα point and click video game και διαφοροποιείται από το συνηθισμένο μοτίβο των Sims. Κύριος σκοπός είναι ο παίχτης να εξερευνήσει το τροπικό νησί και πιστέψτε μας υπάρχουν πολλά να ανακαλύψει. Καθεμία από τις τρεις περιοχές –ένα μεγάλο νησί και δύο μικρότερα- έχει διάφορα πράγματα να κάνετε ή να μαζέψετε, όπως φαγητό ή αντικείμενα για τον αυτοσχεδιασμό όπλων ή εργαλείων.

Επιπλέον, θα πρέπει να περιηγηθείτε στο νησί προσπαθώντας να βρείτε και άλλους Sims ώστε να τους βοηθήσετε, και αυτοί με τη σειρά τους να σας δώσουν απαραίτητα αντικείμενα και πληροφορίες. Σε αυτό το παιχνίδι, πρωταρχικός σκοπός δεν είναι η επιβίωση, κάτι που κάνει την ανακάλυψη των μυστικών του νησιού άκρως διασκεδαστική. Τα γραφικά είναι αρκετά εντυπωσιακά κάτι που υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Θα καταφέρετε άραγε να αποδράσετε από το εξωτικό νησί;

ΣΥΣΤΗΜΑ

PC, Nintendo Wii, Nintendo DS, Playstation 2, PSP

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

EA Hellas

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]