Η Cosmos Business Systems συμμετείχε στο συνέδριο “CPX360 2020”, της Check Point, που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη της Αυστρίας .

Το CPX 360 Europe, 2020 , αποτελεί μια διάσκεψη κορυφής για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. 

H Cosmos είχε την ευκαιρία, με την βοήθεια παγκοσμίου επιπέδου experts, να ενημερωθεί για τις νέες τεχνολογικές τάσεις και ιδέες, και να γνωρίσει από κοντά τις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχονται, ώστε να εξελίξει την οργάνωση της άμυνας που θα αποτρέψει επιθέσεις μεγάλου μεγέθους που στοχεύουν δίκτυα, cloud , κινητές συσκευές, IoT, Industrial Control System – ICS, και τερματικά.

Επίσης, σημαντική ήταν η παρουσίαση για τη τεχνολογία που συμβάλλει στην πρόληψη, η οποία σταματά επιθέσεις 5ης και 6ης γενιάς. Παρουσιάστηκαν πραγματικά case studies από Forensic Investigation of a Social Engineering attack, συμμετείχαμε σε hands on labs γνωρίζοντας νέα εργαλεία και λύσεις όπως επίσης και σε one to one meetings για εκβάθυνση στις τεχνολογίες που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Μεγάλο trend στην αγορά της τεχνολογίας είναι το cloud, πάνω στο οποίο η λύση που αναφέρθηκε και αναλύθηκε είναι το CloudGuard. Επίσης, τεχνολογικές λύσεις για την προστασία του IoT αλλά και του SCADA (Industrial Control System – ICS)  είναι στην πρώτη γραμμή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η Cosmos Business Systems θέτει ως προτεραιότητα να απορροφά και να μεταφέρει πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό και ασφαλή τρόπο.