Έναν ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν πλέον οι επισκέπτες του νέου καταστήματος Nova στο Βόλο (Δημητριάδος 104). Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, η Nova εγκαινίασε ένα ακόμη κατάστημα που προσφέρει νέα μοναδική εμπειρία πελάτη παρουσία, στελεχών της εταιρείας, συνεργατών και φίλων.

Η συνεχής αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, εντάσσεται στο πρόγραμμα λειτουργικής αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει η εταιρεία με στόχο αφενός μεν την  ενιαία εικόνα υπό το brand Nova και αφετέρου τη συνολική αναβάθμιση της αλυσίδας με νέα καταστήματα σε κεντρικότερα σημεία και σύγχρονες υποδομές που εξελίσσουν την εξυπηρέτηση των πελατών. Με τη σταδιακή ανακαίνιση των καταστημάτων της, η Nova δημιουργεί χώρους γεμάτους ψυχαγωγία, επικοινωνία, τεχνολογία και άνεση, με σκοπό τη λειτουργικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 

Όσοι επισκέπτονται το κατάστημα Nova στο Βόλο, έχουν τη δυνατότητα να «ταξιδέψουν» μέσα από μία τεράστια οθόνη στο πλούσιο περιεχόμενο των αθλητικών, κινηματογραφικών, παιδικών και θεματικών καναλιών της Nova, ενώ υπάρχουν και λειτουργικοί χώροι προσωπικής εξυπηρέτησης και επίδειξης των υπηρεσιών. Κάθε οικογένεια που επισκέπτεται το κατάστημα μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο για ψυχαγωγία και επικοινωνία, αλλά και για την κάλυψη αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από τις υπηρεσίες Nova Energy. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες των καταστημάτων Nova μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ανανεωμένη γκάμα αξεσουάρ πλούσια ποικιλία από προϊόντα ήχου, φόρτισης, περιφερειακά και καλώδια, προϊόντα συνδεσιμότητας, μνήμης, σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και μπαταρίες.