Η LG Electronics (LG), που εισήγαγε στις έξυπνες τηλεοράσεις 2020 την εφαρμογή Apple TV τον Ιανουάριο στη CES, παρουσιάζει την Apple TV για τις συμβατές LG smart τηλεοράσεις 2019 σε περισσότερες από 80 χώρες.

Με εύκολη πρόσβαση από το LG Home Launcher, η εφαρμογή Apple TV δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των LG τηλεοράσεων να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν το Apple TV+, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία για βίντεο της Apple που διαθέτει τις δημοφιλείς και πρωτότυπες εκπομπές της Apple, όπως το “The Morning Show,”  “See,” “Servant” και “Little America”. 

Με την εφαρμογή Apple TV, οι κάτοχοι των LG τηλεοράσεων μπορούν επίσης να εγγραφούν σε τηλεοπτικά κανάλια της Apple – με απευθείας συνδρομές σε υπηρεσίες βίντεο υψηλής ποιότητας που διατίθενται τόσο online όσο και offline, ad-free και on demand – και να έχουν πρόσβαση στη βιντεοθήκη της iTunes και να αγοράζουν ή να νοικιάζουν περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, απλά με ένα γρήγορο κλικ στο LG Magic Remote. 

Οι τηλεοράσεις της LG προσφέρουν στους χρήστες μια κινηματογραφική εμπειρία με την καλύτερη εικόνα και ήχο που υπάρχουν στην αγορά, ώστε να ταιριάζουν με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προγραμμάτων των κορυφαίων παρόχων περιεχομένου παγκοσμίως. Με μια ευρεία γκάμα τίτλων ιδιοκτησίας που διατίθενται στο Dolby Vision, η εφαρμογή Apple TV ταιριάζει απόλυτα στις LG τηλεοράσεις. Η LG υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνολογία Dolby και οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις της συνεχίζουν να υποστηρίζουν το Dolby Vision, προσφέροντας στους χρήστες μια συγκλονιστική εμπειρία θέασης με πραγματικά ζωντανά χρώματα, μεγαλύτερο βάθος και εκπληκτικά ρεαλιστικό ήχο.

Οι LG τηλεοράσεις 2019 υποστηρίζουν επίσης το Apple AirPlay 2, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ή να μεταδίδουν περιεχόμενο από το iPhone, το iPad ή το Mac τους απευθείας σε μια LG τηλεόραση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναπαράγουν τη μουσική της επιλογής τους στην τηλεόραση και να τη συγχρονίζουν με άλλα συμβατά AirPlay 2 ηχεία οπουδήποτε στο σπίτι. Επίσης, οι LG τηλεοράσεις υποστηρίζουν το Apple HomeKit, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα και με ασφάλεια την τηλεόρασή τους με την εφαρμογή Home από το iPhone ή το iPad ή με φωνητικές εντολές χρησιμοποιώντας το Siri, επιτρέποντάς τους να την ενεργοποιούν ή να την απενεργοποιούν, να αλλάζουν την ένταση του ήχου, τις υποδοχές και πολλά άλλα. 

Οι κάτοχοι των τηλεοράσεων της LG μπορούν πλέον να απολαύσουν την Apple TV, το AirPlay 2 και το HomeKit σε όλες τις OLED τηλεοράσεις 2019 και τις NanoCell (σειρές SM9X και SM8X). Μέσα στο επόμενο διάστημα, η εφαρμογή Apple TV θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες UHD τηλεοράσεις (σειρές UM7X και UM6X). Η εφαρμογή Apple TV και η Apple TV+ θα είναι διαθέσιμες στις τηλεοράσεις 2020 που θα κυκλοφορήσουν και στις LG τηλεοράσεις 2018 αργότερα, φέτος, μέσω αναβάθμισης του firmware από απόσταση. 

«Η LG συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας μέσα από προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν υψηλής ποιότητας θέαση και ευκολία χρήσης», δήλωσε ο Park Hyoung-sei, πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Με την εφαρμογή Apple TV και Apple TV+ σε ακόμη περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων, αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητά μας να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας».