Την πλατφόρμα PYLON HRM της Epsilon HR επέλεξε η ΒΙΑΝΕΞ για την αυτοματοποίηση των εργασιών διαχείρισης του σύνθετου, τόσο σε πλήθος όσο και σε κατανομή, ανθρώπινου δυναμικού της.

Η ολιστική, ‘all-in-one’ προσέγγιση της πλατφόρμας PYLON HRM, έδωσε για άλλη μια φορά τη λύση, πετυχαίνοντας την ιδεατή διασύνδεση και εξασφαλίζοντας την αρμονική λειτουργία όλων των τμημάτων που συμμετέχουν στην Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Μετά από μελέτη και ανάλυση των δεδομένων της ΒΙΑΝΕΞ, η Epsilon HR προχώρησε στην υλοποίηση ενός ενσωματωμένου κυκλώματος ωρομέτρησης με πλήθος αναφορών και παραμετροποιήσεων, ειδικών για την κάλυψη ομάδων παραγωγής που εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, η ωρομέτρηση συνδέθηκε με την κοστολόγηση για την αναλυτικότερη παρακολούθηση του κόστους ανθρώπινου δυναμικού και η παρακολούθηση βαρδιών συνδέθηκε με την ωρομέτρηση για τον αυτοματοποιημένο υπολογισμό των ημερών και ωρών εργασίας. Μια επιπλέον πρόκληση ήταν η διαχείριση της μισθοδοσίας των 1.200 εργαζομένων, καθώς και η παρακολούθησή της σε διαφορετικά διαστήματα μέσα στην ίδια μισθολογική περίοδο. Οι πολλαπλές προκαταβολές και εκκαθαρίσεις  μισθοδοσίας, αλλά  και παρακολούθησή τους μέσω της καρτέλας πληρωμών, έκαναν τον σχεδιασμό ακόμα πιο απαιτητικό.

Μέσω του προγράμματος, η εταιρεία έχει πλέον αυτοματοποιήσει τη διαδικασία υποβολής απαραίτητων αρχείων προς τους αρμόδιους φορείς αλλά και έχει δημιουργήσει ένα μηχανισμό που προσφέρει ευέλικτο reporting και διευκολύνει την παρακολούθηση των χρηματοοικονομικών στοιχείων της. Η επιτυχής εφαρμογή της πλατφόρμας σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες επιβεβαιώνει στην πράξη τον ηγετικό ρόλο τόσο της πλατφόρμας PYLON HRM όσο και της Epsilon HR στην παροχή λογισμικού για Payroll και HRM στις μεγάλες βιομηχανίες.

Η ΒΙΑΝΕΞ είναι μια ελληνική εταιρία, ηγέτης στον κλάδο της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας. Με μοναδικές παραγωγικές δυνατότητες, που στεγάζονται σε 4 ιδιόκτητα υπερσύγχρονα εργοστάσια, εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του φαρμάκου και εξελίσσεται αδιάκοπα, σχεδιάζοντας προσεκτικά και στρατηγικά την ανάπτυξή της. Η οικονομική της ευρωστία συνδυάζεται με την αντίληψη της αξιοπιστίας και η εταιρεία, με εντυπωσιακά κάθε χρόνο οικονομικά αποτελέσματα, κατατάσσεται μεταξύ των πλέον δημιουργικών εταιρειών στην Ελλάδα.