Με χαρά η Convert Group ανακοίνωσε ότι ο 34χρονος Στέφανος Πρόκος μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία ανέλαβε από 1η Φεβρουαρίου το διευρυμένο ρόλο του Director of Services με συνολική ευθύνη στο 60% του budget της εταιρείας, καθοδηγώντας πλέον το σύνολο των υπηρεσιών Consulting, Training & Recruiting.

Ταυτόχρονα ο Στέφανος αναλαμβάνει θέση στο leadership της εταιρείας μαζί με τον Παναγιώτη Γκεζερλή, την Έλενα Χαϊλαζοπούλου και τον Γιώργο Πάνζαρη.

Ο Στέφανος στη μέχρι τώρα πορεία του στην Convert Group έχει καθοδηγήσει με μεγάλη επιτυχία πλήθος πελατών της εταιρείας κυρίως στο χώρο των FMCGs, ανάμεσά τους και το μεγαλύτερο πελάτη της εταιρείας, Philip Morris International, σε Ελλάδα, Ρουμανία και Πολωνία, ενώ έχει ηγηθεί και σε σημαντικές εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες.

Στο παρελθόν έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στο εμπόριο και το mobile eCommerce, έχει εργαστεί ως Product Manager στη L’Oreal και ως Marketing Manager στο doctoranytime. Είναι απόφοιτος του MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Strategy & Marketing.

O Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και CEO της Convert Group, δήλωσε σχετικά: “Συνεργάζομαι με το Στέφανο από διάφορα πόστα τα τελευταία 8 χρόνια και δεν σταμάτησε ποτέ να με εκπλήσσει για τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του στα projects που αναλαμβάνει, αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Γι’ αυτό μαζί με την Έλενα αλλά και τα μέλη του ΔΣ μας που όλα τον εκτιμούν απεριόριστα, αποφασίσαμε να του προσφέρουμε ένα διευρυμένο ρόλο, στο πλαίσιο αναβάθμισης αρκετών Converters σε επιτελικές θέσεις. Ο Στέφανος παίρνει τη σκυτάλη από τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο μου, Μάνο Κουμαντάκη, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την προσφορά του στην Convert Group”.

Ο Μάνος Κουμαντάκης αποχωρεί από την Convert Group στις 29 Φεβρουαρίου και συνεχίζει τη συνεργασία του με την εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Convert Group στο convertgroup.com.