Η Cosmos Business Systems παρακολουθεί από κοντά τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της Cisco  στο Συνέδριο “Cisco Live 2020” με την συμμετοχή του Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης είναι “You make Possible”, με έμφαση σε δύο τομείς Cisco products & solutions και Software Developers (DEVNET) που συνθέτουν ένα μεγάλο οικοσύστημα εφαρμογών σχεδιασμένων για να λειτουργούν σε συνδυασμό με τις προτεινόμενες λύσεις της Cisco.

Τεχνολογικά γίνεται εκτενής αναφορά σε Enterprise Solutions (networking, collaboration & security), σε Cloud Services & SDN λύσεις, σε ΙοΤ προϊόντα και καθετοποιημένες λύσεις για συγκεκριμένες αγορές (smart cities, smart transport, etc), σε SMB market μέσω λύσεων βασισμένων προϊόντα της  Cisco Meraki και σε Webex Collaboration.

Η Cosmos Business Systems δίνει και φέτος δυναμικό παρόν στο Συνέδριο της Cisco, με σκοπό να αποκτήσει εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε νέες τεχνολογικές λύσεις και μέσω αυτής της γνώσης να προσφέρει στους πελάτες καινοτόμες υπηρεσίες που θα τους εκσυγχρονίσουν με στόχο την εξοικονόμηση πόρων.