H Dell Technologies ανακοινώνει ότι από τις 3 Φεβρουαρίου 2020, ο κ. Adrian McDonald θα είναι Πρόεδρος της Dell Technologies στην περιοχή ΕΜΕΑ, ένας ρόλος στον οποίο θα ηγείται ενός οργανισμού με τριπλάσιο μέγεθος από εκείνον στον προηγούμενο ρόλο του.

Ο κ. McDonald, θα είναι υπεύθυνος για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των PCs, των servers, των συστημάτων αποθήκευσης, και των υπηρεσιών, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Ο κύριος McDonald είναι ένα ανώτατο στέλεχος με πάθος  και εξαιρετική εμπειρία, διαθέτοντας προϋπηρεσία 30 ετών στον κλάδο της Πληροφορικής. Με βαθιά κατανόηση της περιοχής EMEA και έχοντας ζήσει και εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε πολλά από τα νευραλγικά κέντρα, όπως το Μιλάνο, τη Ζυρίχη, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, τη Βιέννη, τη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο, είναι το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί της Dell Technologies στην περιοχή EMEA και να καθοδηγήσει και να υπηρετήσει τους πελάτες στην Ευρώπη προς την κατεύθυνση της επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή, μέσω της επένδυσης στην τεχνολογία.

«Σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών, η Dell Technologies είναι ιδανικά τοποθετημένη για να προσδίδει αξία σε πελάτες και συνεργάτες», ανέφερε ο κύριος McDonald, Πρόεδρος της Dell Technologies ΕΜΕΑ. «Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος για το μέλλον. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής για την τεχνολογική καινοτομία. Η τεχνολογία θα γίνει πιο έξυπνη, πιο προσωπική και περισσότερο προσβάσιμη στη δεκαετία του 2020, και αυτό πρόκειται να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κόσμο, απ’ ότι η προηγούμενη δεκαετία, μετασχηματίζοντας τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε. Οι πελάτες μας το κατανοούν αυτό. Δεν επιδιώκουν να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους όραμα βάσει των ευκαιριών που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, διεξάγουν έναν θεμελιώδη μετασχηματισμό και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους και τους συνεργάτες μας, για πετύχουν ακριβώς αυτό». 

Ως Πρόεδρος της Dell Technologies για την περιοχή ΕΜΕΑ, ο κύριος McDonald θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής σε παγκόσμιο επίπεδο του τμήματος Mosaic Employee Resource Group στην Dell Technologies, ο οποίος αντιπροσωπεύει και προάγει την πολιτισμική ένταξη και τα οφέλη της πολιτισμικής ευφυίας. 

Ο νέος ρόλος του κ. Adrian McDonald αποτελεί συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο, με τις οποίες η εταιρεία πραγματοποίησε οργανωτικές αλλαγές με στόχο την απλοποίηση και ενοποίηση των δομών της στις Πωλήσεις, υπό ένα ενιαίο σχήμα ηγεσίας, δημιουργώντας έναν οργανισμό πωλήσεων αξίας 91 δις. δολαρίων ΗΠΑ, με επικεφαλής τον κ. Bill Scannell, και με τον κ. Aongus Hegarty να αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου του τμήματος Διεθνών Πωλήσεων, για όλες τις αγορές εκτός της Βόρειας Αμερικής.