Ο γερμανικός κατασκευαστής λύσεων δικτύωσης LANCOM Systems αναδείχθηκε ως ηγέτης στην τελευταία έρευνα “Professional User Rating Security Solutions (PUR-S)” της εταιρεία αναλυτών techconsult.

Μετά το 2017, το 2018 και το 2019, η LANCOM Systems έχει εξασφαλίσει για τέταρτη φορά το βραβείο “Champion” σε λύσεις Virtual Private Network (VPN). Η NETECO IT Systems είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LANCOM Systems στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η LANCOM ανέδειξε σαφώς την κορυφαία θέση μεταξύ των κατασκευαστών VPN με την εκτεταμένη γκάμα λύσεων για secure site connectivity. Οι χρήστες εκτιμούν ιδιαίτερα την απόδοση των routers, των gateways και clients. Επίσης, πειστική είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα, η υψηλή διαθεσιμότητα και η εύκολη συντήρηση που προσφέρει η λύση. Οι εταιρείες που έλαβαν μέρος στην έρευνα έδωσαν άριστη αξιολόγηση για την μειωμένη εργασία στο τμήμα πληροφορικής και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών εργασίας. 

Το αποτέλεσμα: Οι λύσεις LANCOM SYSTEMS VPN συνιστώνται ανεπιφύλακτα και εξασφαλίζεται η μεταπώληση.

Η εξαιρετική ικανοποίηση που δείχνει η αξιολόγηση της λύσης αντικατοπτρίζεται από την αξιολόγηση του κατασκευαστή. Και εδώ, η LANCOM Systems οδηγεί με ξεκάθαρο περιθώριο. Με τις εξαιρετικές λύσεις για LAN/WAN , WLAN, Routing, Switching, Security και Digital Signage „Made in Germany“  η LANCOM Systems παρέχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες σε δικτύωση και ασφάλειας ΙΤ με την εγγύηση ότι είναι απόλυτα backdoor-free.

“Το τελευταίο αποτέλεσμα είναι μια τεράστια επιβεβαίωση της εταιρικής στρατηγικής και του portfolio μας. Σε συνδυασμό με την κορυφαία τοποθέτηση στις τρέχουσες Professional User Rating IT Operations – όπου το LANCOM Management Cloud αναδείχθηκε πρωτοπόρος στην κατηγορία „Network Management“ – το VPN PUR-S υπογραμμίζει περαιτέρω την απόδοση της αποτελεσματικής, ασφαλούς και εύκολα κλιμακούμενης λύσης SD-WAN” αναφέρει ο κύριος Tarik Erdemir, αντιπρόεδρος Router & VPN Gateways της LANCOM Systems.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της LANCOM Systems μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα NETECO IT Systems www.neteco.gr.