Ένα εργαλείο Online Ordering ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που οι χώροι εστίασης διαχειρίζονται τις online παραγγελίες της διανομής τους.

Η Megasoft δημιούργησε την ιδανική λύση για τους πελάτες της – επαγγελματίες Εστίασης που τους προσφέρει, όχι μόνο απόλυτο έλεγχο της παραγγελιοληψίας από το internet, αλλά τους επιτρέπει παράλληλα να ορίζουν οι ίδιοι την τιμολογιακή τους πολιτική, τις προωθητικές τους ενέργειες και την ψηφιακή τους στρατηγική απλά και άμεσα!

Τώρα, οι πελάτες της Megasoft που κάνουν διανομή φαγητού, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους e-shop και να διαμορφώσουν την εμφάνισή του με ελάχιστα κλικ και σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Οι πελάτες τους παραγγέλνουν από ένα εύχρηστο μενού τα προϊόντα που επιθυμούν εύκολα και με ταχύτητα, βλέποντας real time τη διαθεσιμότητα των ειδών, αφού το e-shop είναι άμεσα συνδεδεμένο με την PRISMA Win εφαρμογή τους στο κατάστημα. Οι παραγγελίες από το e-shop εμφανίζονται αμέσως στην POS εφαρμογή του καταστήματος και μπαίνουν στη διαδικασία της προετοιμασίας.

Με το PRISMA Win e-Order οι οnline παραγγελίες γίνονται εύκολα, γρήγορα, απλά χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις!

Οι επαγγελματίες της Εστίασης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα πλατφόρμα PRISMA Win e-Order, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Megasoft για χώρους εστίασης στην έκθεση HORECA, από την οποία η εταιρεία δε θα μπορούσε να λείπει.