Η Cisco πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο Eleon Loft, την ετήσια τελετή βράβευσης των Συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο, που διακρίθηκαν στο οικονομικό έτος 2019.

Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν το “Own your edge”, το οποίο εκφράζει την κοινή μας προσπάθεια να αναδείξουμε με κάθε δυνατό τρόπο τις ξεχωριστές δυνατότητες και χαρακτηριστικά που έχουν οι Συνεργάτες μας.

Τα κριτήρια βράβευσης βάση των οποίων διακρίθηκαν οι εταιρείες είναι τα ακόλουθα:

  • Πωλήσεις στις επιμέρους κάθετες αγορές  
  • Πωλήσεις ανά επίπεδο πιστοποίησης 
  • Επίδοση ανά τεχνολογική αρχιτεκτονική 
  • Καινοτομία σε ενέργειες μάρκετινγκ 
  • Διαχείριση του κύκλου ζωής της εγκατεστημένης βάσης προϊόντων και λύσεων

Να σημειωθεί πως οι εταιρείες OTE Group και SPACE Hellas, διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στην περιοχή του South Region, δηλαδή τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ιταλία, Ισραήλ, Πορτογαλία και Ισπανία. 

Παράλληλα η εταιρεία Orange Business Services βραβεύθηκε για τη διάκρισή της στην κατηγορία Enterprise σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι κατηγορίες βράβευσης ήταν οι: Excellence and Solutions, Business Entities και Marketing, και οι εταιρείες που βραβεύθηκαν είναι οι: Algosystems, Dataplex, Dataways, Enet Solutions – Logicom, IΒΜ Hellas, Info Quest Technologies, IoΤech Telecommunications, Logicom Solutions, OΤΕ Group, Redmax Technologies Ltd, Simplex Software & Internet Services, Smartns, Space Hellas, Unisystems.

«Το φετινό μήνυμα της εκδήλωσης βράβευσης των Συνεργατών μας, ήταν το “Own your edge”, που σημαίνει υιοθετώ τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και ευθυγραμμίζομαι με τις δυναμικά μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μου. Αναπτύσσω δηλαδή το δικό μου ξεχωριστό χώρο και εξειδίκευση. Σε όλη αυτήν την πορεία, θα είμαστε εκεί για να υποστηρίξουμε, να καθοδηγήσουμε και να επιβραβεύσουμε τους Συνεργάτες μας» σημείωσε o Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco.

Ενώ ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco σημείωσε, «Έχουμε πολύ ξεκάθαρη στρατηγική και στόχους σε σχέση με τους Συνεργάτες μας και είναι οι εξής: (1) Νούμερο 1 στόχος η επιτυχία του πελάτη μας, (2) Οι Συνεργάτες παραμένουν ο κύριος άξονας των πωλήσεών μας αλλά και για όλο το κύκλο ζωής των υπηρεσιών μας, (3) Perform (απόδοση) and Transform (μετασχηματισμός). Δίνουμε ουσιαστική αξία στον πελάτη μας καθ’ όλη τη διάρκεια του product life cycle. Εκεί βρίσκεται και για τους ίδιους τους συνεργάτες μας η ευκαιρία για υγιή επιχειρηματική ανάπτυξη.»