Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2020 — Η LG Electronics (LG) και το τμήμα Business Solutions κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στο digital signage στην εγχώρια αγορά φέρνοντας το πρώτο LG OLED Halo Ring στην Ελλάδα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Μία εντυπωσιακή κατασκευή από LG OLED κυρτές οθόνες τοποθετήθηκε στην οροφή του αιθρίου του Golden Hall και συμπληρώνει τη μοναδική αισθητική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα των χώρων του βραβευμένου εμπορικού κέντρου.

Το LG OLED Halo Ring προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων συνολικής περιμέτρου 12 μέτρων αποτελείται από 10 οθόνες 55 ιντσών LG OLED Flexible-curved Open Frame της σειράς EF5F. Η ευελιξία που προσφέρει αυτή η κυρτή οθόνη ανοιχτού πλαισίου της LG την κάνει ιδανική για τέτοιες κατασκευές και παρέχει πολλές δυνατότητες σχεδιασμού και πρακτικά πλεονεκτήματα. Πέρα από τις λειτουργίες ενημέρωσης και διαφήμισης, η LG OLED signage EF5E ανασχεδιάζει τον χώρο ως μια ξεχωριστή τοποθεσία κύρους, με τέλεια χρώματα και πρωτοποριακές μορφές. Προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας με τέλειο μαύρο για μία καθηλωτική και απρόσκοπτη εμπειρία θέασης χάρη στην υψηλή τεχνολογία LG OLED.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το πολύ βραβευμένο εμπορικό κέντρο Golden Hall για την εγκατάσταση του πρώτου LG OLED Halo Ring στην Ελλάδα. Παρόμοια έργα έχουν γίνει σε μεγάλα εμπορικά κέντρα στο εξωτερικό και τώρα, μέσω του Business Solutions τμήματος της LG φέρνουμε αυτές τις εντυπωσιακές εφαρμογές digital signage στη χώρα μας. Ως πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών και με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο σημαντικών και πρωτοποριακών έργων που έχουν υλοποιηθεί στην ελληνική αγορά, η LG θα συνεχίσει να λαμβάνει αντίστοιχες πρωτοβουλίες και να συνεργάζεται με αξιόλογες εταιρείες για την υλοποίηση μεγάλων έργων».