Η Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner , συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και διευρύνει την παρουσία της στην αγορά με νέα σημαντικά έργα αναβάθμισης που οδηγούν τις επιχειρήσεις-πελάτες της στη νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Το τελευταίο 3μηνο του 2019, μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν την Data Communication για τη μετάβαση στη νέα εποχή επιχειρηματικών εφαρμογών. 

Συγκεκριμένα, το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019, η Data Communication ολοκλήρωσε με επιτυχία 20 μεγάλα έργα αναβάθμισης υψηλών προδιαγραφών. Τα έργα περιέλαβαν τη μετάβαση των υφιστάμενων εκδόσεεων  Microsoft Dynamics NAV στην έκδοση Dynamics 365 Business Central   μια ισχυρή all inone Επιχειρησιακή Διαχείριση που ενσωματώνει σε μία μόνο λύση δυνατότητες διαχείρισης Οικονομικών, Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Αποθεμάτων, Πωλήσεων, Marketing, Service & Έργων. Επιπλέον, η νέα έκδοση διαθέτει προηγμένες δυνατότητες Artificial Intelligence (AI), Machine Learning, Business Ιntelligence (BI ) και ΟCR, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα με έξυπνα και αποτελεσματικά εργαλεία. Τα έργα αναβάθμισης ενσωμάτωσαν, επίσης, την επικαιροποιημένη Ελληνικοποίηση και τις Βέλτιστες Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρακτικές της Data Communication, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο add on InnοvEra και αποτελούν την πλέον εκτεταμένη προσαρμογή του διεθνούς ERP στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. 

Η αναβάθμιση των υφιστάμενων συστημάτων στην έκδοση Dynamics 365 Business Centralυλοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, την πλήρη αξιοποίηση των υφιστάμενων πόρωνκαι συστημάτων, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ενδυνάμωση των τμημάτων Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης. O ι επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν την Data Communication είναι όλες σημαντικοί παίκτες της αγοράς, ενώ οι απαιτήσεις τους αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών προκλήσεων.  

Ο Corporate Solutions Division Manager της Data CommunicationΜιχάλης Λυμπεριάδης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι μετάβαση των πελατών μας στη νέα ψηφιακή εποχή αξιοποιώντας τη νέα γενιά επιχειρηματικών εφαρμογών της Microsoft, Dynamics 365. Μέσω της νέας γενιάς εφαρμογών, και ειδικότερα του D365 Business Central, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται άμεσα και γρήγορα, χωρίς να διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Το 3μηνο που πέρασε υλοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία 20 αναβαθμίσεις πελατών και συνεχίζουμε δυναμικά για τη μετάβαση όλων των πελατών μας στη νέα γενιά προϊόντων Dynanics 365 Business Central μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου.»