Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς, πολλοί είναι εκείνοι που συνηθίζουν να δημιουργούν μια λίστα με όσα θέλουν να πετύχουν ή να αλλάξουν μέσα στο νέο έτος – είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε στην εργασία τους.

Αν η αύξηση της παραγωγικότητας στον χώρο εργασίας βρίσκεται μέσα στους στόχους σας για το 2020, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής ή το πολυλειτουργικό σας μηχάνημα Xerox είναι έτοιμα για μια παραγωγική χρονιά, χωρίς προβλήματα! 

Πιο συγκεκριμένα: 

  1. Καθαρίστε το μηχάνημά σας. Βρείτε τις οδηγίες για τον καθαρισμό του στο εγχειρίδιο χρήσης ή στην σελίδα υποστήριξης της Xerox. Καθαρίστε το μηχάνημα εσωτερικά και εξωτερικά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο γυαλί σάρωσης και τους κυλίνδρους, ώστε να αποφύγετε προβλήματα απεικόνισης ή εμπλοκές χαρτιού.
  1. Ελέγξτε τα αναλώσιμα σας και βεβαιωθείτε πως έχετε το απόθεμα που χρειάζεστε. Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από το να μην έχετε την δυνατότητα να τυπώσετε κάτι που χρειάζεστε, τη στιγμή που το χρειάζεστε, λόγω έλλειψης τόνερ.
  1. Αν δεν έχετε ήδη συμβόλαιο συντήρησης (Full Service Maintenance Agreement) επικοινωνήστε με τη Xerox για να ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα τέτοιο συμβόλαιο. Θα εξασφαλίσετε αυτοματοποιημένες μετρήσεις των εκτυπώσεών σας, απομακρυσμένη εξυπηρέτηση, αυτόματη αναπλήρωση αναλωσίμων, δωρεάν τεχνική υποστήριξη και πολλά ακόμη προνόμια.
  1. Ελέγξτε την τροφοδοσία χαρτιού. Σιγουρευτείτε ότι το χαρτί εκτύπωσης έχει αποθηκευτεί σωστά και ότι ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του εκτυπωτή σας. Με το τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να περιορίσετε πιθανά προβλήματα στην ποιότητα εκτύπωσης, καθώς και πιθανές εμπλοκές.
  1. Αναζητήστε το μοντέλο της συσκευής σας στη σελίδα Υποστήριξης και Προγραμμάτων της Xerox  και δείτε εάν υπάρχουν αναβαθμίσεις λογισμικού ή νέα drivers που μπορεί να χρειάζεστε. 
  1. Πλοηγηθείτε στη σελίδα ασφαλείας της Xerox και αποθηκεύστε την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει στους σελιδοδείκτες του υπολογιστή σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε ανά διαστήματα τυχόν νέες ειδήσεις σχετικά με την ασφάλεια του μηχανήματος σας.
  2. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες. Εγγραφείτε στο Customer Support Community Forum page, βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και πληροφορίες στο blog At Your Service, ή εγγραφείτε στο  Xerox Support channel στο YouTube, ώστε να παραμένετε ενήμεροι για όλα τα νέα video που ανεβαίνουν στο επίσημο site της Xerox.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, είναι βέβαιο πως ο εκτυπωτής σας ή το πολυλειτουργικό σας μηχάνημα, θα έχουν ένα παραγωγικό και καθόλου περίπλοκο νέο έτος!