Η Acer, η οποία έχει δημιουργήσει μία ισχυρή παράδοση στο χώρο του gaming, παρέχοντας στους gamers, καινοτόμες προτάσεις συσκευών για το απόλυτο gaming, θα βρίσκεται στο μεγάλο gaming event που θα πραγματοποιηθεί 18 και 19 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Παλαιού Φαλήρου και πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Ταε Κβον Ντο.

Τα προϊόντα της Acer  θα βρίσκονται στο σταντ της εταιρείας Κωτσόβολος, όπου οι απανταχού λάτρεις των games, να απολαύσουν από κοντά ρεαλιστικά γραφικά, απρόσκοπτη λειτουργία και ταχύτητα, μέσα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των gaming laptops της.  

Acer Nitro 5:  To gaming notebook είναι έτοιμο να αποκαλύψει τις δυνατότητές του

Ο ανανεωμένος φορητός υπολογιστής Nitro 5 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με εξαιρετική λεπτομέρεια, χάρη στην οθόνη IPS Full HD των 17,3 ιντσών με πολύ λεπτά περιθώρια ή σε εκείνη των 15,6 ιντσών με την εντυπωσιακή αναλογία 80% screen-to-body.

Το Nitro 5 συνδυάζει επεξεργαστή Intel Core 9ης γενιάς, τα τελευταία γραφικά NVIDIA GPUs, δύο M.2 Gen 3 x4 PCIe SSDs που χρησιμοποιούν τεχνολογία NVMe σε Raid 0 και μνήμη DDR4 RAM εώς και 32GB για καλύτερη απόδοση gaming. Στριμάρει αβίαστα gameplay με Gigabit Wi-Fi 5 μέσω της τεχνολογίας  2×2 MU-MIMO. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να συνδέσουν βοηθητικά gadgets, μέσω μιας σειράς θυρών, όπως HDMI 2.0, USB Type-C™ 3.2 Gen 1 και άλλες.

To Acer Predator Helios 300

Οι gamers θα ενθουσιαστούν με το Predator Hellios 300 που συνδυάζει επεξεργαστή κορυφαίας επίδοσης Intel Core i7  9ης γενιάς και το τελευταίο NVIDIA GeForce RTX 2070 GPU με Max-Q Design που υποστηρίζεται από ένα Turbo key για overclocking με μία κίνηση και Killer DoubleShot Pro για γρήγορο και lag-free networking. Με τον επεξεργαστή 9ης γενιάς μνήμη DDR4 2666MHz  έως και 32GB και μέχρι δύο PCIe NVMe SSDs σε RAID 0 συν ένα σκληρό δίσκο, συμπληρώνονται όλα όσα χρειάζονται οι gamers για να παίζουν τα καλύτερα παιχνίδια του σήμερα.

Το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι η εμφάνιση του νέου notebook. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό στο πληκτρολόγιο, όπως και τα υπόλοιπα notebooks Predator. Χάρη στο γεγονός ότι είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές της κατηγορίας του με οθόνη 144Hz, η νέα, λαμπερή οθόνη IPS Full HD 15,6 ιντσών ή 17,3 ιντσών του Helios 300 πλαισιώνεται από λεπτά περιθώρια και προσφέρει γρήγορο χρόνο απόκρισης 3ms για tear-free, απρόσκοπτη εμπειρία gaming.

To Acer ConceptD7 Ezel Το αναδιπλούμενο 5 θέσεων Acer ConceptD7 διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει 4K IPS (ανάλυση 3840 x 2160) που έχει πάνω από 8 εκατομμύρια pixels. Με δυνατότητα 400-nit high-brightness, οι εικόνες θα είναι πεντακάθαρες και θα τραβούν τα βλέμματα.

Με επεξεργαστή 10th Gen Intel® Core™ H-series, που αναμένεται σύντομα, γραφικά NVIDIA® GeForce RTX GPU, έως και 32 GB μνήμη DDR4 και SSD έως και 2 TB PCIe, το ConceptD 7 Ezel είναι η ιδανική λύση για απαιτητικές εργασίες. Οι δημιουργοί μπορούν γρήγορα να επεξεργαστούν και να δουν βίντεο ή να δημιουργήσουν 3D κινούμενες εικόνες και να παρουσιάσουν τα έργα τους σε πραγματικό χρόνο. Για επαγγελματίες που χρειάζονται μέγιστη απόδοση, το ConceptD 7 Ezel Pro έρχεται με ένα επεξεργαστή Intel Xeon™, NVIDIA Quadro RTX™ GPU, ECC υποστήριξη μνήμης και Windows 10 Pro.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα παραπάνω, επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής ή το www.acer.com.