Σημαντική διάκριση στον τομέα της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας έλαβε η e-fresh.gr κατά τα φετινά βραβεία του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενώ βραβεύτηκαν για την πορεία τους συνολικά 12 εταιρείες. 

Το βραβείο ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας παρέλαβε για την e-fresh.gr η κ. Ζήνα Μαυροειδή από τον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κ Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ Κωνσταντίνο Μίχαλο. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Την συλλογική προσπάθεια και αφοσίωση που απαιτούν τα μεγάλα έργα τόνισε στον εισαγωγικό της χαιρετισμό η κ. Ζήνα Μαυροειδή. «Οι εταιρείες είναι άνθρωποι. Οι επιτυχημένες εταιρείες είναι πολλοί άνθρωποι, η επιμονή και ο καθημερινός αγώνας των οποίων φέρνει αποτελέσματα σαν τα σημερινά».

Τα βραβεία ΕΒΕΑ αναδεικνύουν τις αξίες της επιχειρηματικότητας, ιστορίες επιτυχίας αλλά λειτουργούν και ως παράδειγμα για την δημιουργία νέων πρωτοβουλιών και διακρίσεων.