Για αυτούς που θέλουν να εμπλουτίσουν τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα με μοναδικές αεροφωτογραφίες σε ανάλυση 4Κ ή απλά θέλουν να αποτυπώσουν στιγμές, συναισθήματα και αναμνήσεις από μια άλλη οπτική γωνία, το Mantis G, το νέο camera drone της Yuneec είναι εδώ. Με το νέο αναδιπλούμενο και εύχρηστο 4k τετρακόπτερό της, η Yuneec επιτρέπει στους χρήστες να αφήσουν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους. 

Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς Mantis διαθέτει κάμερα με σταθεροποιητή gimbal που διασφαλίζει ομαλή και σταθερή εγγραφή video. Η κάμερα εγγράφει video σε ανάλυση έως και 4K και κάνει λήψη φωτογραφιών με ανάλυση 13 megapixel. Όταν είναι διπλωμένο, το Mantis G γίνεται απόλυτα βολικό. Σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, είναι ιδανική συντροφιά -τόσο στο σπίτι όσο και στα ταξίδια.

 Το ελαφρύ drone ελέγχεται πολύ απλά και διαισθητικά μέσω του smartphone σας σε συνδυασμό με ένα χειριστήριο που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Εάν θέλετε, το drone μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Τόσο η κεραία βελτιωμένου σχεδιασμού και οι άφθονες συχνότητες (2.4 and 5 GHz), όσο και το νέο χαρακτηριστικό Smart Streaming, εξασφαλίζουν σταθερή επικοινωνία και μετάδοση σήματος μεταξύ του drone και του χειριστηρίου. 

Το Mantis G είναι εφοδιασμένο με πολυάριθμα πρακτικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παρέχουν στον χρήστη δημιουργική ελευθερία και κίνητρο ανακάλυψης. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι έξυπνες Smart Shot πτήσεις κάμερας, οι οποίες ενεργοποιούνται με το άγγιγμα ενός κουμπιού και ενεργοποιούν προκαθορισμένες λειτουργίες. Είναι ιδανικές για άπειρους πιλότους και επιτρέπουν ακόμα και σε αρχάριους να τραβούν υπέροχες φωτογραφίες γρήγορα.  

Ένα άλλο ειδικό χαρακτηριστικό του Mantis G είναι η λειτουργία Waypoint. Με αυτή την λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να ορίσει επακριβώς την πορεία πτήσης με βάση έναν χάρτη που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σημεία πορείας. Επιπλέον, με τη λειτουργία Visual Tracking, διασφαλίζετε ότι το Mantis Q σας ακολουθεί παντού. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε η πτήση σας να είναι ελεύθερη ή θέλετε να πετάξετε το Mantis G με υψηλές ταχύτητες έως και 72χλμ/ώρα, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας κάποια από τις διάφορες λειτουργίες πτήσης που διαθέτει το drone. 

Με μέγιστη διάρκεια πτήσης 33 λεπτά ανά φόρτιση μπαταρίας, υπάρχει πολύς χρόνος για να ανακαλύψετε τον κόσμο από μία νέα οπτική. Αν η μπαταρία τείνει να ξεφορτιστεί, το Mantis G μπορεί να επιστρέψει εύκολα στο σημείο έναρξης πτήσης, με τη λειτουργία ‘Return home”.  Εναλλακτικά, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει το drone ανά πάσα στιγμή με τη λειτουργία “Find the drone”, που δείχνει το σήμα GPS του drone στον χάρτη και κάνει εύκολη την ανεύρεσή του μετά την προσγείωση. 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του Mantis G εδώ.