Το Gameathlon powered by Sprite επιστρέφει στη χειμερινή εκδοχή του και ο Κωτσόβολος δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο fun gaming διοργάνωση της χώρας. Gamers από κάθε σημείο της Ελλάδας θα «αναμετρηθούν» στις 18 & 19 Ιανουαρίου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) έτοιμοι να σπάσουν κάθε ρεκόρ. 

Ο Κωτσόβολος, retail partner της διοργάνωσης, καλεί τους gamers να ζήσουν τη μαγεία του παιχνιδιού με τα προϊόντα νέας τεχνολογίας που προσφέρει. Οι πιστοί φίλοι του Gameathlon θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο simulating event  που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα,  και να νιώσουν την αδρεναλίνη ενός ξεχωριστού τουρνουά  F1 με PS4 κονσόλες και θρυλικές τιμονιέρες Logitech  που συντονίζει αποκλειστικά η ομάδα της F1axion. Παράλληλα, οι λάτρεις του παιχνιδιού Fortnite, θα δώσουν  μάχη για τη νίκη  με τα τελευταίας τεχνολογίας  Gaming Laptops (ACER, ASUS, DELL) και θα γνωρίσουν το νέο αποκλειστικό Brand ADX  που ανήκει στην κατηγορία Κωτσόβολος Gamimg Accessories. Ο Κωτσόβολος θα συναντήσει τους επισκέπτες σε ακόμα 2 διαφορετικά επίπεδα του TAE KWO DO για να τους παρουσιάσει τα εντυπωσιακά Infinity Gear PC και το νέο προϊόν Robomaster της DJI. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν το μοναδικό σχεδιασμό των Infinity Gear PC που απογειώνει τη φαντασία του παιχνιδιού και θα μάθουν περισσότερα για το εκπαιδευτικό ρομπότ  που ανοίγει νέους ορίζοντες  στην επιστήμη, μέσω των παιχνιδιών, λειτουργιών και ευφυών χαρακτηριστικών  του. 

Δύο ημέρες γεμάτες με πάνω από 500 gaming stations, την παρουσία αγαπημένων Youtubers / influencers, streamers, αλλά και διάσημων trapers, που θα απογειώσουν τη φετινή διοργάνωση. Στα plus του διημέρου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μία πληθώρα δράσεων, όπως το Lan Party, indie εταιρείες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια, αλλά και τον No1 διαγωνισμό Cosplay Competition, με το φαντασμαγορικό Cosplay Parade show που προσφέρει και φέτος ο Κωτσόβολος με ξεχωριστά δώρα σε συνδυασμό με απίστευτες προσφορές και εκπλήξεις!

Ο Κωτσόβολος ενισχύει τον gaming παλμό της πόλης, φοράει τα headset του και είναι έτοιμος για την πιο δυναμική παρουσία του στο φετινό Gameathlon! 

See you there!