10 Innovations Awards Honorees απέσπασε στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης τεχνολογίας CES στο Las Vegas η MSI, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά laptops, desktops και monitors, με έμφαση στο gaming.

Κάθε χρόνο της τελευταίας δεκαετίας, η MSI βραβεύεται από την Consumer Technology Association (CTA), την διοργανώτρια αρχή της έκθεσης τεχνολογίας CES, η οποία πρόσφατα ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία στο Las Vegas των ΗΠΑ. Η φετινή συμμετοχή της MSI στην έκθεση όχι μόνο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αλλά… σάρωσε τα βραβεία, με 10 διακρίσεις καινοτομίας (Innovations Awards Honorees) για το 2020. Laptop, desktop, κάρτες γραφικών και οθόνες (GT76 TITAN DT, PRESTIGE 15, CREATOR 17, MEG AEGIS Ti5, PRESTIGE P100, GEFORCE RTX 2080 Ti LIGHTNING 10TH ANNIVERSARY EDITION, OPTIX MEG381CQR, OPTIX MAG161) έκλεψαν την παράσταση.

Ανάμεσά τους αναντίρρητα ξεχώρισε το gaming desktop MSI MEG Aegis Ti5, ένα PC που θυμίζει περισσότερο ρομπότ από ταινία επιστημονικής φαντασίας παρά υπολογιστή! Στην πρόσοψη, το «μάτι» του είναι ένα χρηστικό dial, ενώ μια OLED οθόνη αναλαμβάνει τη λειτουργικότητα ενός panel ρυθμίσεων. Ο RGB φωτισμός ρυθμίζεται από το «μάτι», ενώ θα υπάρχει η επιλογή και για 5G συνδεσιμότητα.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά MSI MEG Aegis Ti5

CPU                                       Intel Core i9

GPU                                       έως MSI GeForce RTX 2080 Ti (or latest Nvidia GPU)

RAM                                      έως 128GB, 4x 2,666 MHz UDIMMs

Αποθήκευση                      3x M.2 SSDs, 2x 2.5-inch drive bays, 1x 3.2-inch drive bay

Συνδεσιμότητα                 Intel AX201 (Wi-Fi 6), 5G, 2.5G και 1G LAN

Τροφοδοτικό                     650W 80 Plus Platinum SFX