Στην επίσημη CES 2020 συνέντευξη τύπου της TCL, η TCL Communication παρουσίασε τα ολοκαίνουργια smartphones της σειράς TCL 10, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου 5G τηλεφώνου της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα μέσα στη  χρονιά.

Το TCL 10 5G είναι το πρώτο 5G smartphone της εταιρείας, το οποίο ακολουθεί το  επιτυχημένο λανσάρισμα της 5G CPE συσκευής το 2019, και θα υποστηρίζεται από την προσφάτως ανακοινωθείσα Snapdragon™ 7-Series 5G  SoC της Qualcomm®. Παράλληλα με το TCL 10 5G, η εταιρεία παρουσίασε το TCL 10 Pro και το TCL 10L, τα οποια έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν τον πυρήνα του χαρτοφυλακίου smartphones της TCL το 2020 και θα είναι διαθέσιμα στις αγορές παγκοσμίως αργότερα μέσα στον χρόνο. Θα είναι διαθέσιμα στην Αμερική και τον Καναδά από το 2ο τρίμηνο του 2020, ξεκινώντας κάτω από 500$ USD.

“Το 2020 θα αποδειχθεί κρίσιμο έτος στην εξέλιξη των δραστηριοτήτων της TCL, όχι μόνο ως κατασκευάστρια εταιρεία συσκευών κινητής τηλεφωνίας αλλά και ως το μοναδικό παγκόσμιο end-to end brand ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων της Κίνας,” δήλωσε ο Kevin Wang, Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Industrial Holdings. “Τα smartphones και οι κινητές συσκευές μας θα αποτελέσουν ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για το ευρύτερο οικοσύστημα της TCL που κινείται προς τα εμπρός, και με αυτές τις ισχυρές και προσιτές συσκευές που έρχονται φέτος, αισθανόμαστε ότι η TCL είναι καλά προετοιμασμένη να ανταγωνιστεί σε οποιαδήποτε αγορά ανά τον κόσμο.” 

Κάθε ένα από αυτά τα καινούργια smartphones της TCL διαθέτει το νέο σχεδιασμό της εταιρείας για το 2020, ο οποίος περιλαμβάνει τετραπλές πίσω κάμερες καθώς και οθόνες σχεδιασμένες από την TCL που προσφέρουν μια πιο ζωντανή και καθαρή εμπειρία προβολής. Θα διαθέτουν επίσης την οπτική τεχνολογία NXTVISION της TCL, μια ιδιόκτητη, προηγμένη, βελτιστοποίηση της οθόνης και τεχνολογία κάμερας, ώστε να μπορείτε να δείτε την οθόνη σας να ζωντανεύει με εμπλουτισμένο χρώμα, σαφήνεια και ενίσχυση αντίθεσης σε πραγματικό χρόνο δίνοντας σας μια αυξημένη εμπειρία κάμερας. 

Το TCL 10 Pro είναι η πρώτη TCL συσκευή που διαθέτει τη μεγάλη οθόνη edge AMOLED της εταιρείας για μια ακόμα πιο πλούσια εμπειρία πολυμέσων. Η τεχνολογία αυτή καθίσταται δυνατή μέσω της αδελφής εταιρείας της TCL Communication, της TCL CSOT, η οποία επίσης αναπτύσσει τα βραβευμένα πάνελ οθόνης για τις τηλεοράσεις TCL. Η CSOT είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στις οθόνες LCD καθώς και στις LTPS, AMOLED και τις προηγμένες τεχνολογίες οθονών, όπως οι flexible οθόνες. Η στενή συνεργασία της αλυσίδας εφοδιασμού της TCL Communication με τη CSOT εξασφαλίζει έγκαιρη υποστήριξη και προτεραιότητα στη χρήση τελευταίων τεχνολογιών οθόνης, ενώ ταυτόχρονα καθιστά τα προϊόντα μας πιο προσιτά στους καταναλωτές. 

“Η σειρά smartphone της TCL για το 2020 είναι η πιο φιλόδοξη προσπάθειά μας να προσφέρουμε όμορφα σχεδιασμένα και σύγχρονα smartphones, διατηρώντας παράλληλα τις συσκευές μας σε προσιτές τιμές,” δήλωσε ο Shane Lee, Γενικός Διευθυντής, του Global Product Center στη TCL Communication. “Με κάθε μία από αυτές τις νέες συσκευές, εστιάσαμε στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας smartphone, ικανής να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας παράλληλα την ποιότητα και την αξία που οι καταναλωτές περιμένουν από την TCL.”

Η TCL θα λανσάρει επίσημα τα TCL 10L, 10 Pro και 10 5G σε συνέντευξη τύπου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, στις 22 Φεβρουαρίου 2020 στο πλαίσιο του Mobile World Congress, μαζί με πρόσθετα προϊόντα που θα ανακοινωθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη TCL Communication και τη σύνθεση των κινητών συσκευών της εταιρείας, παρακαλώ επισκεφτείτε:  http://www.tcl.com/global/en/mobile/tclplex.html.