Η TCL Communication ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2020 τα καινούρια προϊόντα της στις σειρές LINKHUB και MOVETRACK, το LINKHUB Wi-Fi Mesh AC1200 και το MOVETRACK Pet tracker αντίστοιχα.

Επεκτείνοντας την συνδεσιμότητα που χρειάζεστε με όλες τις έξυπνες συσκευές σας εν κινήσει, καθώς και με τα αγαπημένα σας κατοικίδια, αυτές οι συνδεδεμένες συσκευές ενισχύουν το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της TCL που αποτελείται από τηλεοράσεις, προϊόντα ήχου, έξυπνες οικιακές και κινητές συσκευές.

“Τα πιο πρόσφατα προϊόντα LINKHUB και MOVETRACK που παρουσιάστηκαν στην CES ταιριάζουν απόλυτα με της ανάγκες του σημερινού έξυπνου τρόπου ζωής”, δήλωσε ο Peter Lee, Γενικός Διευθυντής Global Sales & Marketing στην TCL Communication. “Ενώ η συσκευή Wi-Fi LINKHUB καταφέρνει να παρέχει προϊόντα δικτύωσης κορυφαίας ποιότητας για κατοικίες και μικρά γραφεία, το MOVETRACK Pet Tracker καθιστά ευκολότερη τη φροντίδα των κατοικίδιων. Οι ανάγκες των πελατών έχουν τεθεί ως προτεραιότητα σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης προϊόντων.”

TCL LINKHUB Wifi Mesh AC1200 – Η λύση Wi-Fi επόμενης γενιάς

Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh είναι μια λύση- επόμενης γενιάς Wi-Fi για ολόκληρο το σπίτι, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν video streaming 4K/8K, παιχνίδια και εργασίες σε όλο το σπίτι χωρίς προβλήματα, με εξαιρετικά γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες του Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο. Το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να λειτουργήσει με το υπάρχον modem σας και να επεκτείνει άψογα την κάλυψη του Wi-Fi. Επίσης, το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να συνδεθεί στο modem σας και τα πρόσθετα routers Mesh να επεκτείνουν το δίκτυό σας σε κάθε γωνιά του δωματίου. Ένα σύνολο τριών routers Mesh μπορεί να παρέχουν κάλυψη Wi-Fi  σε έως 450m2 και να υποστηρίζουν περισσότερες από 90 συσκευές με ισχυρή σύνδεση Wi-Fi. Με μέγιστο αριθμό εννέα routers Mesh, το σύστημα Wi-Fi καλύπτει έως και 1.350 m2, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh διατίθεται σε τρία χρώματα Morandi για να ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι σας. Με τεχνολογία MU-MIMO και Beamforming, τα routers Wi-Fi Mesh μπορούν να εξυπηρετούν ταυτόχρονα πολλές συσκευές σε απλές γραμμές, γεγονός που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των παρεμβολών και στην ενίσχυση του σήματος.

Σε αντίθεση με μια απλή επέκταση Wi-Fi, το LINKHUB Wi-Fi Mesh απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για ολόκληρο το πακέτο. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από οποιαδήποτε μονάδα του συστήματος router Mesh, ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας τις αυτόματες ρυθμίσεις συγχρονισμού μέσα σε ολόκληρο το πακέτο. Επιπλέον, το σύστημα router Mesh είναι συμβατό με Alexa, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε φωνητικό έλεγχο για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις Wi-Fi.

Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση. Συνδέστε το, συνδεθείτε στην εφαρμογή και είστε έτοιμοι. Μπορείτε επίσης μέσω της ειδικής εφαρμογής να διαχειριστείτε εύκολα το δίκτυό σας, να προγραμματίσετε On line την ώρα χρήσης της οθόνης από τα παιδιά και να ελέγξετε την πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους, ώστε να αποφύγετε εκτεταμένο χρόνο χρήσης του διαδικτύου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα ασφαλές SSID επισκεπτών ξεχωριστά από το κύριο οικιακό δίκτυο για να αποφύγουν την παρεμβολή στο κύριο SSID.

Το LINKHUB Wi-Fi Mesh AC1200 θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη το 2020.

TCL MOVETRACK Pet tracker – Εντοπίστε τα κατοικίδια σας παντού και πάντα

Το MOVETRACK Pet Tracker είναι ένα έξυπνο GPS ανίχνευσης κατοικίδιων που σας επιτρέπει να εντοπίσετε άμεσα την τοποθεσία του χαμένου κατοικίδιου σας από το τηλέφωνό σας. Στον ανιχνευτή υπάρχει ένας QR κώδικας , χαραγμένος με λέιζερ, με πληροφορίες του ιδιοκτήτη, ο οποίος κώδικας επιτρέπει σε όποιον εντόπισε το κατοικίδιο σας, να συνδεθεί γρήγορα με τον ιδιοκτήτη και να κανονίσει την επιστροφή του.

Η ξέγνοιαστη εμπειρία παρακολούθησης που παρέχει ο ανιχνευτής δίνει στους χρήστες μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα geo-fence στην εφαρμογή σας και όταν το κατοικίδιο ζώο σας διαφεύγει ή απομακρυνθεί από την ασφαλή ζώνη, ο ανιχνευτής κατοικίδιων ζώων MOVETRACK θα το ανιχνεύσει και θα ειδοποιήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη. Επιπλέον, υπάρχει ένας φωτισμός LED, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής, και οι δύο προσθήκες διευκολύνουν την παρατήρηση ακόμα και τη νύχτα. Το MOVETRACK Pet Tracker μπορεί να παρακολουθεί το παιχνίδι του κατοικίδιού σας, το περπάτημα και την ξεκούραση του – μπορείτε ακόμη και να ορίσετε στόχους δραστηριότητας για τα κατοικίδιά σας.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μια δωρεάν εφαρμογή με την οποία θα ενταχθούν σε μια κοινότητα ιδιοκτητών κατοικίδιων, βελτιώνοντας την κοινωνική τους ζωή με τα κατοικίδια τους, μοιράζοντας ενδιαφέρουσες ιστορίες για τα κατοικίδια, κανονίζοντας ραντεβού για τα κατοικίδια τους και ακόμη και βρίσκοντας άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων κοντά τους. H εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες όπως το Pet’s Acknowledge, το οποίο παρέχει χρήσιμες συμβουλές που σας βοηθούν στην φροντίδα του κατοικίδιου σας.

Ο ανιχνευτής MOVETRACK NB-IoT / CAT M μπορεί να διαρκέσει κατά μέσο όρο 14 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων. Ο ελαφρύς σχεδιασμός του, τον καθιστά κατάλληλο για όλα τα μεγέθη κατοικίδιων ζώων και μπορεί εύκολα να συνδεθεί με το κολάρο του κατοικίδιου σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι IP67 αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όταν βγάζετε τα κατοικίδια σας για μια βόλτα.

Το MOVETRACK Pet Tracker θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη, την Κίνα και τις ΗΠΑ το 2ο τρίμηνο του 2020.

Ελάτε να επισκεφτείτε το TCL κατά τη διάρκεια της CES 2020 (7-10 Ιανουαρίου 2019) στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, στην κεντρική αίθουσα, στο περίπτερο 12930.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία TCL και τη σύνθεση των συσκευών, παρακαλώ επισκεφθείτε http://www.tcl.com/global/en