Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών και Πληροφορικής, φέρνει την προηγμένη κινητή τεχνολογία και το Ολυμπιακό Ιδεώδες στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020».

Επιπλέον της έκθεσης «Olympic Showcase», η Samsung συνεργάζεται με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Dina Asher-Smith για να εμπνεύσει τη νέα γενιά των Ολυμπιακών αθλητών να αψηφήσει κάθε εμπόδιο στην επίτευξη ουσιαστικής προόδου και να ανεβάσει τον πήχη.  

«Η Samsung υποστηρίζει το Ολυμπιακό Κίνημα για περισσότερα από 30 χρόνια. Συνεχίζουμε με περηφάνια αυτή την κληρονομιά μας και ενθαρρύνουμε τους νέους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «Λωζάνη 2020» να πετύχουν ό,τι μοιάζει αδύνατο. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμά της Samsung, Do What You Can’t», δήλωσε η Stephanie Choi, Senior Vice President και Head of Global Marketing Team του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Από τη Λωζάνη στο Τόκιο, αυτό το Ολυμπιακό έτος προσφέρει πολλές συναρπαστικές εμπειρίες στη Samsung να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και να αλλάξει τον τρόπο συμμετοχής στους Αγώνες, μέσω λύσεων και προϊόντων κινητής με συνδεσιμότητα 5G». 

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν την επαναστατική τεχνολογία της Samsung στην έκθεση Samsung Olympic Games Showcase που θα βρίσκεται στο Yodli Park. Οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά:

  • 5G Galaxy Smartphones: Η έκθεση Olympic Games Showcase της Samsung προσκαλεί τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις τελευταίες εκδόσεις των 5G smartphones της Samsung, μεταξύ των οποίων τα Galaxy S10, Galaxy Note10, Galaxy Fold and Galaxy A90. 
  • Δημιουργικές Εμπειρίες: Οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις δημιουργικές δυνατότητες της τεχνολογίας κινητών συσκευών της Samsung, όπως οι κάμερες των Galaxy smartphones, το S Pen και VR εξοπλισμός. 
  • Κονκάρδες Ολυμπιακών Αγώνων: Οι επισκέπτες θα λάβουν τις ειδικές κονκάρδες Ολυμπιακών Αγώνων της Samsung, που ενσαρκώνουν το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων. 

Για να ενδυναμώσει περαιτέρω τη σύνδεση και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά των αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, η Samsung θα φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό θεματικό πάνελ, μέρος της σειράς εκδηλώσεων «Chat with Champions», το οποίο διοργανώνεται από κοινού με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων καλούνται να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αναπτύξουν το προσωπικό τους brand, και να ακούσουν εμπνευσμένες ιστορίες που θα αποτελούν συνεχές κίνητρο καθώς οι καριέρες τους θα εξελίσσονται, εντός και εκτός αγώνων. Το πάνελ θα αποτελείται από τους:

  • Stephanie Choi, Senior Vice President και Head of Global Marketing Team, Mobile Communications Business στη Samsung, που θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με το brand της Samsung και την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ηγέτιδα και πρωτοπόρος της βιομηχανίας. 
  • Dina Asher-Smith, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μικρών Αποστάσεων, Μέλος της Βρετανικής Ολυμπιακής Ομάδας, και αθλήτρια της Ομάδας Galaxy, που θα περιγράψει την προσωπική της ιστορία, για το πώς ξεπέρασε τα εμπόδια για να γίνει η πιο γρήγορη Αγγλίδα στην ιστορία. 
  • Janosch Nietlispach, Έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Kickboxing και social media influencer, ο οποίος θα αναπτύξει το ρόλο του αθλητή-influencer και τη διάδραση με το κοινό στα social media.   
  • Zac Farrer, Διεθνής Συνεργασία EMEA, Facebook, ο οποίος θα μοιραστεί συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο οι αθλητές μπορούν να αναπτύξουν το προσωπικό τους brand και να επεκτείνουν την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πάνελ «Chat with Champions» στο Yodli Café στις 12 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, για να γνωρίσουν άλλους αθλητές και να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον, ανταλλάσσοντας θερμά μηνύματα υποστήριξης.

«Η Samsung αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ενίσχυσης της εμπειρίας των φίλων των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας της και της δημιουργίας αναμνήσεων ζωής, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους επισκέπτες», δήλωσε ο Timo Lumme, Managing Director του IOC Television και Marketing Services. «Ενόσω γιορτάζουμε το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων με τις μελλοντικές γενιές αθλητών στη διοργάνωση «Λωζάνη 2020», είναι απολύτως φυσικό για τη Samsung να συμβάλλει στη δημιουργία αυτής της σύνδεσης».

Ως ιστορικός Ολυμπιακός εταίρος, η Samsung θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους αθλητές να ξεπερνούν τα εμπόδια, πέρα από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Λωζάνη 2020» στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.