Η Samsung Electronics συνεχίζει να θέτει τα πρότυπα για το σύγχρονο σπίτι παρουσιάζοντας μία σειρά βραβευμένων καινοτομιών στη CES 2020. Οι νέες έξυπνες συσκευές, επανεφεύρουν τις καθημερινές εργασίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αφιερώνουν χρόνο σε όσα και όσους αγαπούν.

«Στη Samsung στόχος μας είναι να δημιουργούμε οικιακές συσκευές σχεδιασμένες να λειτουργούν σύμφωνα με τον σημερινό τρόπο ζωής – συσκευές που συνδυάζουν τον μοντέρνο σχεδιασμό με καινοτόμες νέες τεχνολογίες» δήλωσε ο Ηarry Choi, Senior Vice President, Digital Appliance Design Team & Lifestyle Labs, της Samsung Electronics. «Με αυτά τα προϊόντα προσφέρουμε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα στους καταναλωτές, το να μπορούν δηλαδή να επιλέξουν μια σειρά από προϊόντα που τους προσφέρουν πιο άνετη, συνδεδεμένη και ουσιαστική ζωή στο σπίτι».

Οι διευρυμένες προτάσεις της Samsung αντιστοιχούν στους νέους τρόπους με τους οποίους ζούμε στο σπίτι: δεν πρόκειται μόνο για έναν χώρο ξεκούρασης και χαλάρωσης, τώρα είναι γυμναστήριο, γραφείο καθώς και ένα μέρος για διασκέδαση. Με βάση αυτές τις μεταβαλλόμενες τάσεις, η Samsung παρουσιάζει νέα καινοτόμα σχέδια και επαναπροσδιορίζει τη λειτουργία των συσκευών προς όφελος των καταναλωτών με προϊόντα που είναι ευέλικτα, πολύ-λειτουργικά και θέτουν νέα πρότυπα προσωπικού στυλ.

Αρθρωτά, προσαρμόσιμα σχέδια που θέτουν νέα πρότυπα

  • Ένα καινοτόμο και όμορφα σχεδιασμένο ψυγείο, το BESPOKE δημιουργεί μια εντελώς νέα κατηγορία προσαρμόσιμων οικιακών συσκευών. Μέσω της δημιουργικής χρήσης υλικών και χρωμάτων, ο χρήστης μπορεί να δώσει το δικό του στυλ στην κουζίνα του. Οι λειτουργίες του ψυγείου προσαρμόζονται με το Flex Zone, ένα τμήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ψυγείο είτε ως καταψύκτης.
  • Σχεδιασμένο για μικρούς χώρους, το Portable Slim Double Induction διευκολύνει την προετοιμασία των γευμάτων οπουδήποτε στην κουζίνα ή ακόμα και σε άλλο δωμάτιο στο σπίτι. Με ισχύ και ακρίβεια, χρησιμοποιούνται δύο επαγωγικές εστίες για την παρασκευή φαγητού, η καθεμία με εννέα διαφορετικά επίπεδα ισχύος για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη. Οι εστίες μπορούν να λειτουργήσουν ξεχωριστά για τηγάνια και κατσαρόλες ή ως μια ενιαία, μεγαλύτερη επιφάνεια για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα σε μεγαλύτερα σκεύη.
  • Η νέα σειρά ψυγείων Cube Refrigerator series της Samsung, προσφέρει τρία νέα μοντέλα μικρών ψυγείων: Wine, Beer και Beauty. Αυτά τα αρθρωτά ψυγεία έρχονται σε μια ποικιλία κομψών χρωμάτων που ταιριάζουν απρόσκοπτα σε κάθε στυλ διακόσμησης. Ο μοναδικός, ολοκληρωμένος, προσαρμόσιμος σχεδιασμός τους, επιτρέπει την τοποθέτηση τους οπουδήποτε σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και στο υπνοδωμάτιο. Με μια ειδική τεχνολογία ψύξης, είναι αρκετά ήσυχα για άνετη τοποθέτηση σε χώρο ξεκούρασης.
  • Το Shoe Care System είναι η πρωτοποριακή καινοτομία της Samsung για την φροντίδα παπουτσιών στο σπίτι. Παρέχει μια εύκολη και βολική all-in-one λύση με δυνατότητα αφαίρεσης οσμής, υγρασίας και στεγνώματος παπουτσιών. Τα υποδήματα διαρκούν περισσότερο, φαίνονται καλύτερα και δίνουν μια πιο «φρέσκια» αίσθηση.