Δώστε στην οικιακή σας ψυχαγωγία, για τις μέρες των γιορτών και όχι μόνο, την έκταση που της αξίζει, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος του καθιστικού σας με μία 55άρα οθόνη. Οι εντυπωσιακές τεχνολογίες που ενσωματώνουν και το εύρος τιμών των παρακάτω προτάσεων θα καλύψουν κάθε απαίτηση χωρίς να χρειαστεί… να πουλήσετε το νεφρό σας.

Samsung QE55Q60R

H 55άρα τηλεόραση της Samsung, με τεχνολογίες όπως το Q Contrast, το Quantum HDR και το Q Color Quantum Processor 4K, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας εικόνα με τέλειο χρώμα. Ακόμα και αν η εικόνα του περιεχομένου δεν ανταποκρίνεται στις αναλογίες της 4Κ ανάλυσης, τo AI Upscaling θα μετατρέψει το περιεχόμενο σε εφάμιλλη ποιότητα. Το λογισμικό της, βασισμένο σε Linux, προσφέρει  μέσω του smart μενού του, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις αναρίθμητες εφαρμογές που μπορεί να ενσωματώσει η τηλεόραση.   

Ενδ. τιμή: 899€

LG 55UM7610

Η 55UM7610 είναι εξοπλισμένη με 4Κ IPS πάνελ, προσφέροντας ομοιόμορφη εικόνα από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Η ευφυΐα της επιτρέπει την επικοινωνία μαζί σας, μέσω της οποίας μπορεί να σας συστήσει ενδιαφέρουσες προτάσεις περιεχομένου, βασιζόμενη στο ιστορικό θέασης. Η οθόνη της LG, ενσωματώνοντας τεχνολογία IPS, χαρίζει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την ποιότητα χαμηλότερης ανάλυσης περιεχομένου. Ακόμη, ενσωματώνει δύο ηχεία των 10W με DTS Virtual X και Ultra Surround, ολοκληρώνοντας την κινηματογραφική εμπειρία του θεατή.

Ενδ. τιμή: 649€

Sony KD55XG8096B

Η οθόνη τεχνολογίας Triluminos της Sony εμπλουτίζει την εμπειρία προβολής σας με μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές σκιές και αποχρώσεις. Μουσική, διάλογοι και ηχητικά εφέ ρυθμίζονται αυτόματα στις κατάλληλες 

εντάσεις μέσω του ClearAudio+, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό ήχου. Το ενσωματωμένο Chromecast επιτρέπει τη μετάδοση του αγαπημένου σας ψυχαγωγικού μέσου, όπως το YouTube ή το Netflix, από την προσωπική σας συσκευή είτε αυτή είναι Android ή iOS είτε ακόμα και από το laptop σας.

Ενδ. τιμή: 849€

Turbo-X TXV-U5570SMT

Παρά το χαμηλό κόστος της 55άρας τηλεόρασης του Πλαισίου, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της δεν υστερούν σε καμία περίπτωση. Η καθηλωτική της 4K ανάλυση, η έντονη αντίθεση μέσω HDR10, το Smart Opera λειτουργικό της που προσφέρει online δραστηριότητες και έξυπνες εφαρμογές, ο εξοπλισμένος δορυφορικός δέκτης DVB-S2 που θα σας απαλλάξει στο μέλλον από επιπλέον εξοπλισμό, αλλά και η τεχνολογία Clear Motion Picture που επεξεργάζεται 1.200 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ώστε να προσφέρει ομαλή κίνηση σε κάθε προβολή, αποτελούν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά μιας αξιοπρεπέστατης, έξυπνης TV. 

Ενδ. τιμή: 349€

Thomson 55UD6406

Κομψή, με λεπτό διακριτικό πλαίσιο και stand στήριξης, η 55άρα τηλεόραση της Thomson θα κοσμήσει ιδανικά τον χώρο που θα επιλέξετε να την τοποθετήσετε. Παράλληλα, η εξαιρετική εικόνα της (10-bit πάνελ), με ανάλυση Ultra HD (3840×2160), ενισχύεται από τις HDR και Micro Dimming τεχνολογίες της, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακή αντίθεση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και ιδιαίτερα στο σκοτάδι. Το ενσωματωμένο Android 8.0 θα αναβαθμίσει αυτομάτως την οικιακή σας ψυχαγωγία, συνδέοντάς την τόσο με καλώδιο Ethernet όσο και ασύρματα μέσω WiFi, αποφεύγοντας έτσι την αισθητική ένταση που δίνουν τα καλώδια.   

Ενδ. τιμή: 549€

Toshiba 55V6863DG

Απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε Ultra HD ανάλυση με την πρόταση της 55ιντσης τηλεόρασης της 

Toshiba. Η ευκρίνεια και η υψηλή αντίθεσή της επιτυγχάνονται μέσω της τεχνολογίας HDR10  που παντρεύεται αρμονικά με το Dolby Vision HDR, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ιδανική φωτεινότητα του περιεχομένου θέασης. Η σφραγίδα της Onkyo στον ήχο της εγγυάται πεντακάθαρο και πλούσιο ήχο. Διαθέτει ακόμα τρεις θύρες HDMI και δύο USB θύρες, ώστε να έχετε πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως με κονσόλες, Blue-ray players και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Ενδ. τιμή: 499€