Το Pebble αποτελεί τη μίνι έκδοση της σειράς ασύρματων ηχείων Rockbox της «Fresh ‘n Rebel», μα παρά το μικρό του μέγεθος ξαφνιάζει με την ποιότητά του. 

Eνσύρματα (μέσω της… διαχρονικής υποδοχής των 3,5mm) ή ασύρματα (μέσω bluetooth) το Pebble -ή στα ελληνικά «βότσαλο»- της Fresh ‘n Rebel σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, όπου κι αν βρίσκεστε, απαντώντας ταυτόχρονα τις εισερχόμενες κλήσεις σας με ανοιχτή ακρόαση, εφόσον το έχετε συνδέσει με το smartphone σας. Ζυγίζει μόλις 140 γρ. και οι διαστάσεις του είναι 8,1×8,1×3,1 εκ., ώστε να μην το αποχωρίζεστε ποτέ. Σε αυτό συμβάλλει και το πρακτικότατο συνοδευτικό λουράκι μεταφοράς, το οποίο μπορείτε να περνάτε στον καρπό σας για να έχετε τη μουσική σας… ανά χείρας ή να το εκμεταλλευτείτε πιο ευρηματικά, προκειμένου να κρεμάσετε το Rockbox Pebble στην τσάντα σας, στη ζώνη σας ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο προτιμάτε.

Αν ανησυχείτε μήπως σας πέσει, η περιμετρική προστασία του από καουτσούκ το θωρακίζει απέναντι στους κραδασμούς, ενώ ταυτόχρονα είναι και αδιάβροχο στις πιτσιλιές νερού (IPX4). Τι νόημα θα είχε, όμως, ένα υπερφορητό ηχείο αν σας υποχρέωνε να βρίσκεστε συνεχώς κοντά σε μια πρίζα; 

Η αυτονομία της μπαταρίας του Pebble, λοιπόν, επαρκεί για έως 5 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ενώ μια πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις 3 ώρες. Παρά το κομψότατο και συμπαγές του look, το συγκεκριμένο ηχείο της Fresh ‘n Rebel κρύβει μέσα του ένα μικρό… party animal, καθώς το ενσωματωμένο woofer του είναι πλασμένο για δυνατό μπάσο. 

Κυκλοφορεί σε χρώματα που οι ονομασίες τους είναι πιο δελεαστικές από την εμφάνισή τους, καθώς πρόκειται για τα Cloud, Peppermint, Cupcake, Sky, Indigo, Ruby, Concrete και Ink!

Ενδ. τιμή: 19,99€