Οταν κυκλοφόρησε στην αγορά το CD, το βινύλιο εκτοπίστηκε. Υστερα ήρθε η σειρά του CD να εκτοπιστεί από το mp3. Τα τελευταία χρόνια, όμως, το βινύλιο… έχει αφήσει πίσω στις πωλήσεις τα CD κι έτσι, οι τελευταίοι έσονται πρώτοι. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε κι εσείς τους δίσκους σας (ή των γονιών σας);

Cambridge Audio Alva TT

To Alva TT συνδέεται ασύρματα με bluetooth apt-X HD, απελευθερώνοντας το player από τη βάση HiFi. Κατά συνέπεια, η μουσική μπορεί να μεταφερθεί από το πικάπ σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με bluetooth, απολαμβάνοντας έτσι τους αγαπημένους σας δίσκους, ανεξάρτητα από το πού είναι τοποθετημένο το πικάπ. O ενσωματωμένος phono προενισχυτής απλοποιεί τη διαδικασία της σύνδεσής του, μειώνοντας παράλληλα τους παρείσακτους ήχους. Την premium αισθητική έρχεται να τη συμπληρώσει το αλουμινένιο του σασί και ο βραχίονάς του, όπου φέρει κεφαλή κινητού πηνίου. Τέλος, η σκόνη παραμένει μακριά από τους δίσκους σας, καθώς το Alva TT διαθέτει αφαιρούμενο κάλυμμα. 

Ενδ. τιμή: 1.699€

Turbo-X Vintage

Το μουσικό βαλιτσάκι του Πλαισίου με ρετρό αισθητική, που θυμίζει εποχές παλαιότερων δεκαετιών, εκτός από στιλ, θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφέρετε το πάρτι σας, όπου επιθυμείτε. Ενσωματώνει ηχεία 6W και έχει τη δυνατότητα τριών ταχυτήτων αναπαραγωγής (στις 33.3, 45 και 78 στροφές). Μέσω της USB θύρας μπορείτε να μετατρέψετε και να εγγράψετε το περιεχόμενο του βινυλίου σε mp3 και με την υποδοχή SD κάρτας, μπορείτε να αναπαράξετε από τα ηχεία του τα ψηφιακά σας μουσικά αρχεία.

Ενδ. τιμή: 59,90€

Sony PS-LX310BT

Με μίνιμαλ σχεδιασμό και ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης, το PS-LX310BT της Sony θα απλοποιήσει τη διαδικασία σύνδεσης με οποιοδήποτε ασύρματο ηχείο, ακουστικό ή ηχομπάρα, αφού αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ ο ενσωματωμένος προενισχυτής phono μπορεί να επιλεγεί για χρήση με ενισχυτές που προσφέρουν μόνο σύνδεση γραμμής. Διαθέτει δύο ταχύτητες αναπαραγωγής, 33/45 RPM και μπορεί να αναπαράγει 7″, 10″ και 12″. Τα διακριτικά κουμπιά των λειτουργιών δένουν αρμονικά στο σώμα του πικάπ, συμπληρώνοντας έτσι τη γενική κομψή αισθητική του.

Ενδ. τιμή: 219,99€

ION Max LP

Το Max LP πικάπ της ION έρχεται με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική δίχως επιπλέον εξοπλισμό. Εναλλακτικά, μπορείτε να το συνδέστε απευθείας με το στερεοφωνικό σας σύστημα μέσω των εξόδων RCA ή μέσω καρφιού (3.5mm). Η εμφάνισή του προσδίδει πολυτέλεια στον χώρο που θα τοποθετηθεί, χάρη στο φινίρισμά του από φυσικό ξύλο. Ο ποιοτικός βραχίονας, η διαμαντένια του βελόνα και το προστατευτικό του καπάκι έρχονται να συμπληρώσουν την κομψή του εμφάνιση. Ακόμα, έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή μέσω USB καλωδίου, για να ψηφιοποιήσετε το περιεχόμενο των δίσκων σας.

Ενδ. τιμή: 99€

Crosley Cruiser 

Παντρεύοντας το κλασικό με το μοντέρνο, η Crosley δημιούργησε το πικάπ Cruiser με δυνατότητα μεταφοράς, χάρη στην ενσωμάτωσή του σε μία κομψή βαλίτσα. Είναι αυτοενισχυόμενο και διαθέτει εξόδους RCA και AUX για σύνδεση με smartphone ή άλλη συσκευή αναπαραγωγής. Τα ενσωματωμένα του ηχεία ισχύος 5W συνδράμουν στην ολοκλήρωση της αυτονομίας του. Οι τρεις ταχύτητες ανάγνωσης (33/45/78 RPM) και η δυνατότητα χρήσης 7”, 10” και 12” δεν θα αφήσουν κανένα σας δίσκο παραπονεμένο.

Ενδ. τιμή: 129,99€

Lenco TT-34

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, σχεδόν εξολοκλήρου κατασκευασμένο από ξύλο, το TT-34 της Lenco θα σας επιτρέψει να το μεταφέρετε σε κάθε σας εκδρομή, προσδίδοντάς σας μοναδικό στιλ. Ενσωματώνει δύο ηχεία συνολικής ισχύος 4W και μπορεί να αναπαράγει βινύλια 7”, 10” και 12” σε ταχύτητες ανάγνωσης 35, 45 και 78 στροφών. Τέλος, ο ενσωματωμένος ενισχυτής σας απαλλάσσει από την προμήθεια επιπλέον εξοπλισμού. 

Ενδ. τιμή: 149€