Με πάνω από 6 εκατ. πωλήσεις από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας τους, τα Pokémon Sword και Pokémon Shield κατέρριψαν κάθε ρεκόρ… ταχύτητας πωλήσεων παιχνιδιού στο Nintendo Switch.

Η περιοχή Galar, με έντονο βρετανικό στυλ, υποδέχεται τους πολυάριθμους φανατικούς φίλους του franchise σε ένα ακόμα ταξίδι αναζήτησης Pokémon, γεμάτο συναρπαστικές μάχες και έντονες συγκινήσεις. Σεναριακά, κυριαρχεί το μυστήριο πίσω από τα θρυλικά Pokémon Zacian και Zamazenta, αλλά ο νεαρός εκπαιδευτής που έχετε υπό τον έλεγχό σας, δεν χάνει ευκαιρία να μπλέκεται σε νέες περιπέτειες! Κύριος στόχος του είναι να εκθρονίσει τον πρωταθλητή του Pokémon League Champion, Leon. Τα παιχνίδια Sword και Shield (κάθε ένα με τα δικά του αποκλειστικά Pokémon) μας συστήνουν 81 νέα πλασματάκια παρέα με 13 παραλλαγές παλαιότερων. Τα Pokémon που συναντάτε διαφοροποιούνται ανάλογα με τις συνθήκες (καιρός, τοποθεσία κ.λπ.), γεγονός που τροφοδοτεί με εκπλήξεις τις εξερευνήσεις σας. Ταυτόχρονα, η «Wild Area» είναι ένας τεράστιος ανοιχτός κόσμος με ελευθερία ακόμα και στην κίνηση της κάμερας, ο οποίος ενθαρρύνει τις co-op raid μάχες. Συνασπιστείτε με έως και τρεις ακόμα παίκτες (online ή τοπικά) και αντιμετωπίστε σε multiplayer co-op mode (Max Raid Battles) τα πανίσχυρα, Dynamax Pokémon. Το Dynamax είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες της περιοχής Galar και ως αποτέλεσμα έχει τα Pokémon να γιγαντώνονται και να απογειώνουν τα στατιστικά τους.

Συνοψίζοντας την εμπειρία μας, το Pokémon Sword το οποίο και δοκιμάσαμε, μας χάρισε έναν πανέμορφο κόσμο βγαλμένο από τα παιδικά μας χρόνια, βατό για αρχάριους παίκτες και ενδιαφέροντα για τους παλαιότερους, χάρη στο σύστημα Dynamax.