Σε συνέχεια της πρώτης συνεργασίας μεταξύ ενός παγκόσμιου esport και ενός οίκου μόδας, η Louis Vuitton παρουσίασε τη νέα capsule συλλογή της εμπνευσμένη από το League of Legends της Riot Games.

Σχεδιασμένη από τον Nicolas Ghesquière, Artistic Director των Γυναικείων Collections της Louis Vuitton, η χωρίς προηγούμενο συλλογή διαθέτει μοναδικές και πρωτότυπες αναφορές στον κόσμο του League of Legends μέσα από την προσωπική ματιά του Ghesquière.

Η συλλογή Louis Vuitton x League of Legends έρχεται σε συνέχεια των Prestige skins  (in-game, optional, cosmetic outfits) που δημιούργησε ο  Ghesquière για τους χαρακτήρες του League of Legends Qiyana (έχει ήδη παρουσιαστεί) και Senna (αναμένεται τον Ιανουάριο του 2020) και είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελίες παγκοσμίως στο Louisvuitton.com και σε επιλεγμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. 

Η διαφορετική αυτή συλλογή αποτελείται από ready-to-wear ενδύματα κατασκευασμένα από τεχνικά υλικά όπως scuba jersey, αξεσουάρ, αλλά και παπούτσια που περιλαμβάνουν το διάσημο μοντέλο της Louis Vuitton Archlight, τις trail μπότες Star και το τελευταίο derby μοντέλο – πλατφόρμα, Beaubourg. Δείτε όλη τη συλλογή στο link που ακολουθεί: 

https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/lvxlol/discover-more/lvxlol-the-collection/_/N-hod3bc