H Canon Ελλάδας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Compage ως διανομέα των εκτυπωτικών συστημάτων μεγάλου τιράζ και εμπορικής χρήσης της Canon. 

Η νέα συνεργασία επεκτείνει το εύρος των εκτυπωτικών λύσεων της Canon που προσφέρει η Compage στην αγορά, καθώς η εταιρεία είχε ήδη συνεργασία επί περίπου 2 δεκαετίες για τη διάθεση των συστημάτων της Océ. Η Océ είναι εταιρεία του Canon group και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την 1η Οκτωβρίου, πρόκειται να μετονομαστεί σε Canon Production Printing. Η αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας θα γίνει επισήμως την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Τα προϊόντα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Compage αποτελούνται από πιεστήρια με τροφοδοσία μεμονωμένων φύλλων και εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας. Οι έγχρωμοι και ασπρόμαυροι εκτυπωτές τροφοδοσίας μεμονωμένων φύλλων, όπως π.χ. τα μοντέλα των σειρών Océ VarioPrint επιτρέπουν στους πελάτες να ολοκληρώνουν εύκολα απαιτητικές εργασίες εκτύπωσης. Αποτελούν συστήματα παραγωγής εκτυπώσεων επεκτάσιμα, αρθρωτά και με πρωτοποριακές τεχνολογίες για εφαρμογές εμπορικής χρήσης. Αντίστοιχα, τα μοντέλα μηχανών συνεχούς τροφοδοσίας χαρτιού αποτελούν ιδανικές λύσεις για διάφορες εφαρμογές εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων σε επιχειρηματικές εφαρμογές αλλά και στον τομέα των γραφικών τεχνών. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγονται οι εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας των σειρών ColorStream και JetStream, εκτυπωτές inkjet συνεχούς τροφοδοσίας όπως τα συστήματα της σειράς ProStream, αλλά και εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας με γραφίτη της οικογένειας VarioStream.

Με την επέκταση της συνεργασίας με την Canon η Compage θα διαθέτει τα συστήματα επαγγελματικής παραγωγής της Canon εκτός των λύσεων wide format printing.

Η είσοδος της Compage στο δίκτυο διανομέων των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon διευρύνει τις δυνατότητες πρόσβασης των Ελληνικών επιχειρήσεων σε αυτές. Το δίκτυο διανομέων επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon περιλαμβάνει επίσης τις εταιρείες Intersys  και Info Quest Technologies. Η Intersys αποτελεί Platinum Partner της Canon και διανέμει το σύνολο των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon, εκτός των  εκτυπωτών συνεχούς τροφοδοσίας χαρτιού, μεγάλου τιράζ. Η Info Quest Technologies διανέμει προϊόντα εκτύπωσης τεχνολογίας laser για επιχειρήσεις και εκτυπωτές wide format.

Σημειώνεται επίσης ότι η Compage έχει λάβει πιστοποίηση για την τεχνική υποστήριξη των αντίστοιχων προϊόντων.