Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα του TCL PLEX, ενός smartphone που επιχειρεί να φέρει την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία της μάρκας στις οθόνες, σε ένα κινητό.

Από το να ξαναζήσετε τις καλύτερες στιγμές σας και να βλέπετε ολοζώντανες απεικονίσεις σε μια οθόνη ανώτερου επιπέδου, η εμπειρία των πολυμέσων σας θα ενισχυθεί χάρη στην τεχνολογία θέασης NXTVISION της TCL. Το TCL PLEX διαθέτει τα καλύτερα στην τάξη πρότυπα απεικόνισης με μια κορυφαία AI τριπλή κάμερα με αισθητήρα εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού και Super ευρυγώνιο φακό, καθώς και ένα ρευστό, διαισθητικό interface για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ εσάς και του smartphone σας ανά πάσα στιγμή. 

Κινηματογραφική εμπειρία – με αποκλειστικό chipset οθόνης και βελτίωση βίντεο SDR to HDR σε πραγματικό χρόνο

Χρώμα. Ευκρίνεια. Αντίθεση. Οι εικόνες  σας είναι βελτιστοποιημένες σε πραγματικό χρόνο, τα χρώματα αναδεικνύονται χάρη στο TCL NXTVISION, δηλαδή η καθαρότητα είναι πιο έντονη, οι αντιθέσεις είναι εντυπωσιακές και τα βίντεο είναι πιο ζωντανά με ενίσχυση χρώματος 6 αξόνων για φωτεινότερες εικόνες.

Τελειοποίηση των βίντεο. Κάντε την οθόνη σας να ζωντανέψει με το αποκλειστικό chipset οθόνης που επιτρέπει κινηματογραφική λήψη όποτε το χρειάζεστε. 

Απολαύστε περισσότερη οθόνη και λιγότερα  filler με την in-house 6.53-inch FHD+ TCL Dotch™ Οθόνη, μαζί με την διακριτική μπροστινή κάμερα που ενώνεται με την οθόνη για 90% αναλογία σώματος/οθόνης. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™, το TCL PLEX παρέχει επίσης μετατροπή SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο, το οποίο προσφέρει στον χρήστη εκπληκτική  ποιότητα ψυχαγωγίας HDR ανά πάσα στιγμή.

Προσαρμογή χρώματος και φωτεινότητας. Λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, το TCL PLEX προστατεύει επίσης από την καταπόνηση των ματιών και εξασφαλίζει συνεχώς την καλύτερη καθαρότητα της οθόνης μέσω της ‘Προσαρμογής τόνου’, της ‘Λειτουργίας Ανάγνωσης’ και της ‘Λειτουργίας Άνεσης ματιών’.

Επαγγελματική φωτογραφία – με εξαιρετική δυνατότητα λήψης σε χαμηλό φωτισμό

Αποτυπώστε περισσότερες λεπτομέρειες. Κάντε κάθε στιγμή εξαιρετική με την τριπλή κάμερα του TCL PLEX. Με την 48ΜΡ ultra high-res AI κάμερα με αισθητήρα Sony και 4K λειτουργία εγγραφής, οι φωτογραφίες σας θα είναι επαγγελματικές. 

Διευρύνετε τον ορίζοντά σας. Η 16MP 123° super wide-angle κάμερα, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερο περιεχόμενο σε μια λήψη, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες σας σε κάθε περιβάλλον. 

Προσαρμογή χρώματος και φωτεινότητας. Λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, το TCL PLEX προστατεύει επίσης από την καταπόνηση των ματιών και εξασφαλίζει συνεχώς την καλύτερη καθαρότητα της οθόνης μέσω της ‘Προσαρμογής τόνου’, της ‘Λειτουργίας Ανάγνωσης’ και της ‘Λειτουργίας Άνεσης ματιών’.

Διαθεσιμότητα

Απόκτησε το δικό σου TCL PLEX τώρα από €329, και διάλεξε ανάμεσα σε Obsidian Black και Opal White.