Η ESET Hellas ενισχύει για άλλη μία χρονιά το σημαντικό έργο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, αναλαμβάνοντας την προστασία των δεδομένων και την κάλυψη των αναγκών ασφάλειας των IT συστημάτων του, μέσα από τη δωρεά λύσεων ESET Endpoint Protection Advanced. 

«Και φέτος βρισκόμαστε στο πλευρό του Μ.Γ.Φ.Ι. ελπίζοντας να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη συνέχιση του πολύτιμου έργου του για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας και την περιβαλλοντική συνείδηση των νέων. Με τις λύσεις ESET Endpoint Protection Advanced είμαστε σίγουροι ότι βοηθάμε το Μουσείο να προφυλάσσει το δίκτυο, τα τερματικά, τις φορητές συσκευές και, κυρίως, τα δεδομένα του, από οποιαδήποτε ψηφιακή απειλή» δήλωσε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Διευθύνων Σύμβουλος της ESET Hellas. 

Το ESET Endpoint Protection Advanced συνδυάζει τις λύσεις της ESET Endpoint Antivirus, Mobile Security, File Security, Endpoint Security και Remote Management, για εξαιρετικές επιδόσεις εντοπισμού και συνολική προστασία του δικτύου και των φορητών συσκευών. Στα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering, το Firewall  δύο κατευθύνσεων για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, η προστασία από botnet και το φίλτρο Anti-Spam. Παρέχει ισχυρή προστασία Antivirus και Antispyware ενάντια σε ιούς, rootkits, worms και spyware, ενώ με την προληπτική τεχνολογία του ESET NOD32®, η οποία είναι βελτιστοποιημένη για φορητές πλατφόρμες, παρέχει προστασία πραγματικού χρόνου σε όλες τις εφαρμογές και αρχεία στις Android συσκευές. Το  ESET Endpoint Protection Advanced απελευθερώνει περισσότερους πόρους συστήματος για κρίσιμα προγράμματα ενώ είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο από απόσταση μέσω της κονσόλας ESET Remote Administrator.