Μια action cam φτιαγμένη για να σας ακολουθεί παντού, είναι έτοιμη να πάρει… τα βουνά μαζί σας, συστήνοντάς μας ένα καινοτόμο design που θυμίζει ορειβατικό καραμπίνερ.

Μια μοναδική πρόταση δώρου εντοπίσαμε στα καταστήματα Public, μιας και με 138,99€ μπορείτε να κάνετε οποιονδήποτε λάτρη των σπορ και των outdoor δραστηριοτήτων κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο! Χάρη στον ιδιαίτερα compact και ευρηματικό σχεδιασμό της, η κάμερα δράσης της Canon προσαρμόζεται με κλιπ στη ζώνη ή στην τσάντα, ενώ χωράει άνετα και σε κάθε τσέπη.

Είναι ανθεκτική στο νερό (IP68), καθώς είναι αδιάβροχη σε βάθος μέχρι και 2 μέτρα για έως και 30 λεπτά. Ταυτόχρονα, αντέχει και τους έντονους κραδασμούς, μιας και το σασί της προσφέρει προστασία για πτώσεις από ύψος μέχρι 2 μέτρα. Διαθέτει αισθητήρα 13 megapixels και υποστηρίζει βιντεοσκόπηση Full HD 1080p με ρυθμό μέχρι 60fps, συνδεσιμότητα WiFi και Bluetooth και φόρτιση μέσω USB, για να μην χρειάζεται να κουβαλάτε διαφορετικούς φορτιστές στις αποσκευές σας. Το βάρος της δεν ξεπερνά τα 90 γραμμάρια, γεγονός που της επιτρέπει να βρίσκεται συνεχώς προσαρτημένη πάνω σας, στο ποδήλατό σας ή οπουδήποτε αλλού φανταστείτε.

Οι ποιοτικές φωτογραφίες και τα Full HD video που θα καταγράψετε, μπορούν να φιλοξενηθούν σε microSD. Πιστή στο ζητούμενο, στη χρήση δηλαδή σε αντίξοα περιβάλλοντα, η IVY REC επιλέγει να μην ενσωματώσει κάποια ευαίσθητη οθόνη ως viewfinder που μπορεί να ραγίσει. Αντ’ αυτού, το κλιπ λειτουργεί ως σκόπευτρο. Χάρη στο ίδιο κλιπ, η action cam της Canon μπορεί να προσδεθεί σε ζώνη, στην τσάντα ή στο ορειβατικό σκοινί για εύκολη πρόσβαση, καθιστώντας την, την ιδανική λύση για όσους θέλουν να απαθανατίσουν τις έντονες στιγμές τους. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth επιτρέπει στους φίλους των social media να μοιράζονται άμεσα τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Canon Mini Cam με συμβατές συσκευές iOS και Android. Η εφαρμογή προσφέρει εύκολη επεξεργασία εικόνας και δυνατότητα απομακρυσμένης προβολής – Remote Live View, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τις εικόνες τους και τα βίντεό τους ασύρματα από την οπτική της κάμερας.

Πάρτε την μαζί σας στο σκι, στο snowboard, το skateboard ή ακόμα και σε θαλάσσια σπορ ή στην ορεινή ποδηλασία. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους παρά τις κακουχίες των extreme sports. Αυτό δεν σημαίνει πως προορίζεται βέβαια μόνο για… κασκαντέρ! Είναι επίσης ιδανική για πιο ήπιες δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους και φυσικά μπορείτε να την παραχωρήσετε άφοβα για το απόλυτο crash test: χρήση από αεικίνητα πιτσιρίκια!

Διατίθεται σε 4 έντονα χρώματα: Dragon fruit (ροζ), Avocado (πράσινο), Stone (γκρι) και Riptide (μπλε). Αν θέλετε να καταγράφετε και να μοιράζεστε αυθόρμητες στιγμές με τον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να ριψοκινδυνεύετε να κάνετε ζημιά στο πολύτιμο smartphone τους, η Canon IVY REC είναι η λύση!