Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, μπορούν να αποκτήσουν τo νέo Samsung Galaxy Fold που έρχεται να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για την τεχνολογία και να φέρει την επανάσταση στον κόσμο των smartphones.

Το νέο Samsung Galaxy Fold διαθέτει οθόνη 4.6 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 720×1680. Όμως, η συσκευή ανοίγει σαν βιβλίο και αποκαλύπτει την εκπληκτική Infinity Flex Dynamic AMOLED οθόνη  των 7.3 ιντσών, με ανάλυση 1536×2152. Η μεγάλη οθόνη είναι συμβατή και με HDR 10+ περιεχόμενο, ώστε να είναι ακόμα πιο απολαυστική.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον επεξεργαστή Snapdragon 855, μαζί με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Τα γραφικά αναλαμβάνει η πολύ δυνατή Adreno 640. Φωτογραφικά η συσκευή διαθέτει συνολικά 6 κάμερες. Οι τρεις κάμερες βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η βασική είναι στα 12MP με φακό διαφράγματος f/1.5-2.4, η δεύτερη είναι ένας τηλεφακός 12MP, με 2x zoom και διάφραγμα f/2.4 και η τρίτη είναι ένας υπερευρυγώνιος φακός 16MP διαφράγματος f/2.2. Πάνω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει κάμερα 10MP, διαφράγματος f/2.2, και στην εσωτερική οθόνη, διπλή κάμερα στα 10MP και 8MP, με την δεύτερη να χρησιμοποιείται για υπολογισμό βάθους πεδίου.

Το νέο Samsung Galaxy Fold έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από το power button. Διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και τρέχει Android 9.0 Pie, ενώ περιμένει αναβάθμιση σε Android 10. Η μπαταρία της είναι στις 4380mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W ενσύρματα, ενώ υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Τέλος υποστηρίζει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση στα 9W.

Όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone μπορούν να αποκτήσουν το νέο Samsung Galaxy Fold με χρήση πιστωτικής κάρτας και με έως 48 άτοκες δόσεις. Και όσοι θέλουν να το δουν από κοντά και να ανακαλύψουν τις μοναδικές του δυνατότητες, μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα Vodafone στο Golden Hall.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτοποριακό Samsung Galaxy Fold στο video της ομάδας Ready https://youtu.be/awAJQtBo-hk