Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας στην G2 Esports, μια από τις πιο επιτυχημένες και φημισμένες οργανώσεις esports παγκοσμίως.

Τόσο η AOC όσο και η G2 Esports αποφάσισαν να επεκτείνουν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους που υπογράφηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο 2018. Η AOC είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών στον τομέα των esports και του ανταγωνιστικού gaming και παρέχει τεχνολογία αιχμής στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της G2. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ομάδα επιτυγχάνει υψηλή ακρίβεια και απόδοση τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες. Η συνεργασία οδήγησε επίσης στη δημιουργία μίας signature edition gaming οθόνης που σχεδιάστηκε ειδικά για την ομάδα και τους οπαδούς της.

Η G2 έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στην παγκόσμια σκηνή των esports και πολύ πρόσφατα αναδείχθηκε δεύτερη στο φετινό League of Legends World Championship. Η G2 διακρίθηκε επίσης σε διοργανώσεις όπως CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Playerunknown’s Battlegrounds. Τα rosters της ομάδας G2 παρέμειναν μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο μετά την ίδρυση της το 2013.